2777
2789
همینجام نمیتونم دوباره ثبت کنم دارم تلاش میکنم

چزا ثبت نام

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینجام نمیتونم دوباره ثبت کنم دارم تلاش میکنم

همینجا ادامه بده خو

من خواستم بهت بگم حالا که خودش فهمیده اشتباه کرده و دروغ گفته شمام گیر نده دیگه .زندگیتو واسه اتفاق ۷ سال پیش تلخ نکن . فق باهاش صحبت که که انتظار نداری چیزی رو ازت قایم کنه یا دروغ بگه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
همینجا ادامه بده خو من خواستم بهت بگم حالا که خودش فهمیده اشتباه کرده و دروغ گفته شمام گیر نده دیگه ...

خوش بحالت که انقدر ریلکسی گارفیلد😩

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕
جدی من ریلکسم ؟ اخه چیزیه که ادم نمیتونه تغییر ش بده . بیخودی برای چی فکرشو کنه و روش انرژی بزاره ؟

درسته نمیشه تغییرش داد 

آخه دروغی نبوده که همون هفت سال پیش تموم شده باشه

طرف میگه همش احساس میکنم دختره باهامه😕

درسته نمیشه تغییرش داد  آخه دروغی نبوده که همون هفت سال پیش تموم شده باشه طرف میگه همش احساس ...

فوقش یه زوج تراپی باید برن دیگه .این چیزی نیس که ادم براش جار و جنجال راه بندازه یا به  طلاق فکر کنه . 

فکر کنم من زیادی احساساتی هستم    

ببین ...من اصلا غصه این چیزا رو نمیخورم .چون مثلا من الان با این ادم دعوا کنم احساساتش عوض میشه ؟؟گذشته اش با این ادم پاک میش ؟نمیشه که ...گاهی اوقات  باید از رو مسایل پرید ...

چه بسا که این اقا اگه اون گذشته رو نداشت این ادمی که امروز هست نبود ...اصلا شاید همسر این خانم نبود ...میدونی چی میگم ؟

ببین ...من اصلا غصه این چیزا رو نمیخورم .چون مثلا من الان با این ادم دعوا کنم احساساتش عوض میشه ؟؟گذ ...

آره میدونم ولی اگه از اول حقیقت رو میگفت شاید اصلا این خانم حاضر نمیشد باهاش ازدواج کنه 

یا حداقلش این بود که الان احساس فریف خورده ها بهش دست نمیداد