2777
2789

بچه ها من یه جزوه از درس پیدا کردم همون جزوه استاد بود سر کلاس آقایون متوجه شدن گفتن جزوتونو میدید منم گفتم نه چون اولین نفر که اینو گفت سر همین درس راضی نشد ساعت کلاس عوض بشه و 7 نفر چون بین کلاس قبل و بعدمون یک ساعت و نیم فاصله میفته هر چی به ایشون گفتیم بزارید اول درس ما باشه قبول نکرد

از اون روز به خاطر مخالفت ایشون ما هر هفتهیک ساعت و نیم علاف و بیکار هستیم واسه همینم وقتی گفت جزوه بده گفتم نمیدم 

بعد یه بنده خدا دیگه گفت بده رو حساب اینکه به اون آقا نه گفتم به ایشونم تو جمع نه گفتم 

اما بعد پشیمون شدم گفتم به استاد بگید قبول کرد گروه بزنید تو ایتا تا من جزوه بزارم 

اونام گروه زدن و یکی از خانوما جزوه دست نویس تا همون جا استاد درس داده فرستاد و منم جزوم که کامل خود استاد بود و تا آخر ترمه فرستادم 

الان همه از اون خانم تشکر کردن و از من نکردن تو دانشگام چپ چپ نگام میکننبه نظرتون کارم زشت بود یا نه زیاد بهش فکر نکنم 

از اون آقای دومی عذر خواهی کنم یا لزومی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم ی دختر مثل تو داریم کسی ازش خوشش نمیاد البته جسارت ب شما نباشه

من همیشه جزوه میدم نمیدونم اون روز چرا دلم خواست تلافی کنم 

آخه اون آقا فقط یه درس تو اون روز داره ولی ما دو درس 

گفت به من چه مشکل شما برید به آموزش شکایت کنید من ساعتمو عوض نمیکنم 🙁