2789
عنوان

کراش زدم

122 بازدید | 15 پست

توی دانشگامون یه استاد داریم نزدیک ۵۰سالشه قد بلنده و قیافش مردونه و جدیه خیلی

موقعیت شغایش خیلی بالاست از یه طرف قاضی ویژه قتل بود قبلا رییس دادگستری و بازرس یه استان بوده 

الانم وکیله دوتا دفتر وکالت توی بالاشهر تهران داره که فقط اینارو نظارت میکنه از یه طرفم که استاد دانشگاه

الان با این وضعیت شغلی واقعا به یه دانشجو ساده اهمیت میده به نظرتون خدایی؟

این اقا طلاق گرفته منم قصد ازدواج باهاش ندارم فقط یه حس بهش پیدا کردم که دست خودم نبوده

فقط میخوام بپرسم که امکانش هست اصلا منو چشمش ببینه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با دوجمله اولت منم روش کراش زدم😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

نزدیک50سال کنسله😂

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

فقط چند سالته

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

به این خوبی چیکار به پیرمردا داری یه جوانشو پیدا کن

دست خودم نبود والا

بهش حس خوبی پیدا کردم امیدوارم از سرم بیفته

ولی فکر نکنم اون به من اصلا اهمیت بده با این موقعیت