2777
2789
عنوان

نماز با لاک 🥲

144 بازدید | 16 پست

بیاید بگین چیکار کنم 

من عاشق لاک زدنم یعنی اصلا نمیتونم نزنم 

سر همین قضیه خیلی از نمازامو نمی‌خونم

بابام خودش خیلی مذهبیه و همیشه نمازاشو سر وقت میخونه بهم میگه عیب ندارع با لاک بخون فقط بخون

بنظرتون خدا قبول می‌کنه ازم ؟🥲🥲

نمیتونم اصلا از لاک بگذرم از اینطرف دلم یحوریع نمازام رو نمی‌خونم 🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم قبول باشه

موقع پریودیت بزن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

این حرفا چیه

با لاک وضو باطله

نماز بدون وضو هم باطله

فقط داری خودتو گول میزنی والکی خم و راست میشی

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

من دیدم باکاشت ناخون هم نمازاشو میخوند

باطله عزیز.مثل اینکه مهمونی ادم محترم میرید با لباس خواب .احترامی هم ادم باید برای خدا قائل داشته باشه

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

من با لاک میخونم بخاطر آرامش خودم که نمازمو میخونم و خیالم راحته لاک هم همیشه میزنم معمولا یا رو پاهامه یا دستام چون میخام دستامم خوب باشه دلم باز بشه با لاک زدن ، دیگه خدا خودش ببخشه 

لاک باعث میشه اب به بدن نرسه وضو باطل میشه .وضو هم باطل شه چون دستورات خدا را رعایت نمیکنیم .نماز باطله .نماز خوندن بدون وضو هم قبول نیست .بابا ها هم مرجع تقلید نیستند .مردم هم مرجع تقلید نیستند انگاری فلانی روی جوراب مسح کنه تو هم باید بکنی

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .