2777
2789
عنوان

نماز با لاک 🥲

141 بازدید | 16 پست

بیاید بگین چیکار کنم 

من عاشق لاک زدنم یعنی اصلا نمیتونم نزنم 

سر همین قضیه خیلی از نمازامو نمی‌خونم

بابام خودش خیلی مذهبیه و همیشه نمازاشو سر وقت میخونه بهم میگه عیب ندارع با لاک بخون فقط بخون

بنظرتون خدا قبول می‌کنه ازم ؟🥲🥲

نمیتونم اصلا از لاک بگذرم از اینطرف دلم یحوریع نمازام رو نمی‌خونم 🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم قبول باشه

موقع پریودیت بزن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

این حرفا چیه

با لاک وضو باطله

نماز بدون وضو هم باطله

فقط داری خودتو گول میزنی والکی خم و راست میشی

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

من دیدم باکاشت ناخون هم نمازاشو میخوند

باطله عزیز.مثل اینکه مهمونی ادم محترم میرید با لباس خواب .احترامی هم ادم باید برای خدا قائل داشته باشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من با لاک میخونم بخاطر آرامش خودم که نمازمو میخونم و خیالم راحته لاک هم همیشه میزنم معمولا یا رو پاهامه یا دستام چون میخام دستامم خوب باشه دلم باز بشه با لاک زدن ، دیگه خدا خودش ببخشه 

لاک باعث میشه اب به بدن نرسه وضو باطل میشه .وضو هم باطل شه چون دستورات خدا را رعایت نمیکنیم .نماز باطله .نماز خوندن بدون وضو هم قبول نیست .بابا ها هم مرجع تقلید نیستند .مردم هم مرجع تقلید نیستند انگاری فلانی روی جوراب مسح کنه تو هم باید بکنی

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت