2777
2789
عنوان

جهان سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 59 پست
البته اینم اضافه کنم که میدونم ما باید توی هر دوره زندگی دی ان ای خودمونو ارتقا بدیم تا اون کارماهای ...

میگن کارمای اجدادی وجود نداره

اما من از دهن یه عارف شنیدم

ب من گفت تو درگیرشی😔

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
میگن کارمای اجدادی وجود ندارهاما من از دهن یه عارف شنیدمب من گفت تو درگیرشی😔

نه بنظرم وجود داره 

چون اگر شخصی خطایی کنه و با اون دی ان ای خطاکار بچه دار شه این دی ان ای به فرزندش منتقل میشه و همینطور ادامه دار میشه

در واقع پروسه کارمای اجدادی همینه

برای مثال یک سری بیماریهای ارثی هم شامل همین کارمای اجدادی میشه 

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن کارمای اجدادی وجود ندارهاما من از دهن یه عارف شنیدمب من گفت تو درگیرشی😔

توی یکی از تاپیکات به تغییر خطوط کف دست اشاره کردی

این تغییر خطوط بعده خوبی به دیگران هم ممکنه تغییر کنه؟

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …
توی یکی از تاپیکات به تغییر خطوط کف دست اشاره کردیاین تغییر خطوط بعده خوبی به دیگران هم ممکنه تغییر ...

برای من بعد از مدیتیشن های زیادی ک انجام دادم اتفاق افتاد

البته خودم ک متوجه نمیشدم شخصی ک قبلا کف دستم رو دیده بود بعدش هم دید بهم گفت 

برای من بعد از مدیتیشن های زیادی ک انجام دادم اتفاق افتادالبته خودم ک متوجه نمیشدم شخصی ک قبلا کف دس ...

میتونی بگی به چه شکل انجام میدادی؟

مانترای خاصی هم میگفتی؟

میتونی بگی به چه شکل انجام میدادی؟مانترای خاصی هم میگفتی؟

نه من فقط تو یوگا مانترا میگفتم

من با حسین عرب زاده (این نقطه) مدیتیشن میکردم

البته کنارش چهله هم برداشته بودم

نه من فقط تو یوگا مانترا میگفتممن با حسین عرب زاده (این نقطه) مدیتیشن میکردمالبته کنارش چهله هم بردا ...

آها حسین عرب زاده رو میشناسم

چه چله ای عزیزم؟ لطفا در موردش بهم بگو 

آها حسین عرب زاده رو میشناسمچه چله ای عزیزم؟ لطفا در موردش بهم بگو

نمیتونم در موردش صحبت کنم چون اجازه ندارم شرمنده عزیزم

نمیتونم در موردش صحبت کنم چون اجازه ندارم شرمنده عزیزم

دشمنت شرمنده

خوب حداقل اساتیدی که راهنماییت کردن به جز اینایی که توی اینستا هستن رو معرفی میکردی

دشمنت شرمندهخوب حداقل اساتیدی که راهنماییت کردن به جز اینایی که توی اینستا هستن رو معرفی میکردی

از شاگردان مجذوب علیشاه 

از شاگردان مجذوب علیشاه

🙏🌿