2777
2789
عنوان

جهان سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحال میشم وقت بزاری و تا اخر بخونی🙏

دوست خوش قلبم خوبی...انشالله نی نی رو سلامت بغل بگیری😘...میشه شما که الان بارداری سر زایمان منم دعا کنی...برای دومی خیلی ساله منتظرم کلی دلشکسته ام‌‌‌.....دعام میکنی هم الان هم سر زایمان که منم حامله شم اسمم سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

دوست خوش قلبم خوبی...انشالله نی نی رو سلامت بغل بگیری😘...میشه شما که الان بارداری سر زایمان منم دعا ...

انشاالله عزیزم

ممنون از دعای خیرت

امیدوارم دامن تمام مادر هایی ک منتظرن سبز بشه❤❤❤

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

عزیزم کاربریت فعال؟

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …
من به معنای واقعی نچرالم واگه باخودم حال کنم فقط یه رژویه لاک میزنم وتمام

درود بر شما 🌹 

اره 😉😊

خداروشکر ☺️

کسی رو توی سایت ندیده بودم توی این زمینه ها مطالعه داشته باشه تا اینکه تاپیک شما رو دیدم

عزیزم سوالی دارم امیدوارم در موردش اطلاعات داشته باشی

بنظرت با روش های بخصوص میشه کارماسوزی انجام داد؟

یا اینکه این کار خودش باعث کارما میشه؟

من با قوانین دنیا مشکل ندارم ولی حقیقتا کارمای اجدادی که هفت نسل رو درگیر میکنه و ما درش دخیل نیستیم اصلا به حق نیست

در مورد ایموشن کد تجربه ای داری؟

با این روش میشه کارمای اجدادی رو از بین برد؟

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …
اره 😉😊

البته اینم اضافه کنم که میدونم ما باید توی هر دوره زندگی دی ان ای خودمونو ارتقا بدیم تا اون کارماهای اجدادی پاک بشن 

ولی بازم میگم اون کاری که ما انجام ندادیم چرا ما باید کارماشو پس بدیم !

خداروشکر ☺️کسی رو توی سایت ندیده بودم توی این زمینه ها مطالعه داشته باشه تا اینکه تاپیک شما رو دیدمع ...

میگن کارما اجدادی وجود نداره

اما متأسّفانه هست 

در مورد کارما سوزی فقط شما خوبی کن 

در مورد ایموشن کد متاسفانه اطلاعی ندارم