2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید

403 بازدید | 17 پست

اگه بچه دارید

خواهش میکنم تا جایی که میشع درستش کنید 

طرف تنها بهانه اش اینه که آره شوهرم اخلاقش تنده

چرا بچه دار شدی تو

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمالان از بذل رجوع میکنم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ااینقد تند؟

ندو می خوری زمین 😁

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بنظرمن اگرجنگ روانی زیادی توخونه باشه وباعث بشه بچه هاهرروزشاهددرگیریهای پدرومادرباشن جدایی بهترین کاره ازنظرمن البته

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
ااینقد تند؟ندو می خوری زمین 😁

بدوم تا فردا هفت صبح خدمات قضایی باشم (:

وگرنه دیگران میان نوبت میگیرن تا یازده معطل میشم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بدوم تا فردا هفت صبح خدمات قضایی باشم (:وگرنه دیگران میان نوبت میگیرن تا یازده معطل میشم

میگم یه سوال اگه زن خیانت کنه تو پروسه طلاق میشه ازش بر علیهش استفاده کرد

و اگه پدر بچه هاشو ببره بره میشه آدم ربایی؟؟؟

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ولی بعضیا واقعا به خاطر یه دلیل های احمقانه ای طلاق میگیرن آدم تعجب می‌کنه 

تو هر خونه ای دعوا هست 

بحث هست 

بعدش دوباره آشتی 

ولی بعضیا یه دعوای کوچیک رو انقددد کشش میدن 

بعدش جمع می‌کنن میرن 

بعدش میبینن شوهرش نمیاد دنبالش 

مهریه رو میذارن اجرا 

بعضیا می‌خوان هیچ دعوایی نباشه تو نی نی سایت هم که دیگه ماشاالله همه یه پا مشاور هستن و فقط میگن طلاق بگیر 

میگم یه سوال اگه زن خیانت کنه تو پروسه طلاق میشه ازش بر علیهش استفاده کردو اگه پدر بچه هاشو ببره بره ...

خیانت توی طلاق خودش مثبت جدایی هست دیگه (:

بر علیه کجاش استفاده کنی وقتی دارن طلاق میگیرن (:

پدر هم بچه هاش رو ببره آدم ربایی نیست ولی میشه ازش شکایت کرد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه