2777
2789
عنوان

متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 38 پست
انشاالله بارداری خوبی داشته باشی ،روزی چندتا میخوردی،بعد از این که باردارشدی قطع کردی یا هنوز میخوری

مرسی عزیزم روزی یدونه میخوردم.از وقتیم فهمیدم باردارم دیگ نخوردم و نباید بخوری

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این باور اشتباهه که لاغر میکنه متفورمین در درجه اول قرص قند هست و باعث تنظیم هورمونی م ...

مانترا خدا گل پسرتو حفظ کنه

شما قبل ز بارداری قندتون بالا بود؟

یادتون هست ناشتاتون چند بود؟

الان بعد از زایمان چطوره وضعیت قندتون؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
مانترا خدا گل پسرتو حفظ کنه شما قبل ز بارداری قندتون بالا بود؟ یادتون هست ناشتاتون چند بود؟ الان ...

سلام عزیزم ممنون. 

من چون سقط داشتم باید قندم پایین میبود که بتونم داروهام رو تو بارداری بخورم

قند من ۱۰۰ تا ۱۰۵ بود. ولی لکه بینی و مشکل پریود داشتم که متفورمین خارجی گلوکوفاژ رو خوردم اوکی شد

قندم تو کل بارداریم ۷۲ شده بود. 

اگه مشکل قند داری عرق بوقناق تو بارداری مجازه خیلی هم تاثیر داره رو قند

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم ممنون.  من چون سقط داشتم باید قندم پایین میبود که بتونم داروهام رو تو بارداری بخورم ...

ممنونم از پاسخگوییت مانترای مهربون

بله مشکل قند دارم ولی باردار نیستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...