2777
2789
عنوان

عذاب وجدان🙃

97 بازدید | 10 پست

این فقط دلنوشته حالمه صرفا برای آروم شدن خودم که حداقل به کسی گفته باشم حرفامو🙃

قرار نبود من سفر برم 

قرار نبود همسفرم بشی

قرار نبود عاشق هم بشیم

قرار نبود بعد سفر ببینمت 

قرار نبود این وابستگی بینمون باشه

قرار نبود .....

عذاب وجدان داره خفم می‌کنه من تقریبا دو سال پیش برای اولین بار یه عشق پر از اشتباه تجربه کردم  و الان به شدت پشیمونم چون طرف مقابل بازیم داد و من واقعا توبه کردم 

والان کلا یه ساله ندیدمش  و حسی ندارم بهش سه ماه پیش رفتیم مشهد برای حال خرابم از امام رضا خواستم مرحم دردم باشه 

زد تو اون سفر من و یه آقایی آشنا شدیم و رفته رفته وابستگی ایجاد شد و واقعا همو دوست داریم همه چیز خوبه ولی این وسط من یه حس مزخرف دارم حس میکنم آدم نا لایقی برای این فرد هستم چون اولین عشق من نبوده چون خیلی عاقل و بالغ شدم و مثل اون ذوق ندارم برای بار اول

ایشون مذهبی هستن و کلا تجربه اولشونه و کلا همه پاکی این آدم مطمئن هستن منم توبه کردم بچگی اشتباه گذشته رو گذاشتم کنار و کلا از نظر ظاهر و خانوادگی مالی بالاتر از این آقا هستم فقط چیزی که من رو عذاب میده اینه که دارم در حق این آقا ظلم میکنم و شایسته ایشون نیستم

با مشاورم صحبت کردم گفته تو توبه کردی وکلا آدم دیگه شدی واصلا گذشته عجیبی هم نداشتی و نیازی به گفتن هم به اون آقا نیست چون همه دخترای جون یه دوستی ساده داشتن🙃

نه رابطه جنسی بوده نه عکسی نه چیز خاصی قصدمون هم ازدواج بود که نشد ولی من نمیدونم چرا عذاب وجدان داره خفه ام می‌کنه😑

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

🥺🥺عزیزممم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نباید بهش بگی...!؟اتفاقا بهش بگو چون بنظرم هم حق اون پسره اس و هم اینجوری تو از این عذاب وجدان ر ...

مشاورم میگه اگه پرسید بگو 

حساسش نکن 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

🥺🥺عزیزممم

سلااااام نگینم خوبی؟

سلااااام نگینم خوبی؟

سلام عزیزدلم 

مرسی تو خوبی

به به چه اتفاق قشنگی ولی چرا عذاب وجدان آخه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

حساسیت بیش از حد به نوعی ببماری هست بپذیر بیمار هستی و نیاز به درمان داری . درمان درد شما  بیخیالی هست.  اجباراً بیخیالی رو به عنوان دارو به کار ببر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مشاورم میگه اگه پرسید بگو حساسش نکن

نکنه اشتباه کنی اگر ازدواج کردین چیزی بهش بگیا . حد اقل سعی کن بعد از دو سه سال که کامل اخلاقش اومد تو دستت اگر دیدی گنجایش داره بهش بگو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

حساسیت بیش از حد به نوعی ببماری هست بپذیر بیمار هستی و نیاز به درمان داری . درمان درد شما بیخیالی ه ...

چطوری میشه بیخیال شد اینش مهم و قسمت سختشه