2821
2789
عنوان

اگه همسرتون

99 بازدید | 7 پست

اگه از سال اول ازدواج و ماه اول سر خونه زندگی رفتنتون تمام داراییتون که نزدیک یه میلیارد باشه که اونم همش وام باشه رو از دست بدید و فقط یه ماشین و پول رهن خونه براتون بمونه و همزمان با اون همسرتون بیکار بشه،و‌شما شاغل باشید و شغلتون سخت باشه ولی حقوقتون کفاف همه مخارج زندگی و بده و اخلاق همسرتون هم خیلی خوب باشه،تا کجا تحمل میکنید؟چقدر به همسرتون غر میزنید؟!

زندگی بالا و پایین زیاد داره

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت هیچ وقت بابت بی پولی بهش غر نزدم در عوضش وقتی دستش پر شد برام جبران کرد همیشه خودش میگه یادم ...

حس میکنم همسر من هم جبران خواهد کرد.....فقط من دیگه دارم پژمرده و پیر میشم کنارش

اخه از بدو آشنایی ما همش بالا بوده،میخوام بدونم من دارم زیاد صبوری میکنم یا هر کسی جای من بود صبوری ...

ما نزدیک ۶ سال اوضاع عالی بود ی دفعه دوتا خونمون باغمون ماشینامون همش سر اشتباه همسرم رفت من شاغلم نیستم زندگی سخت میگذره ولی کنارشم ی مدت افسردگی گرفته بود و سرکارم نمیرفت

الان حدود ۱ سال و نیمه اوضاع اینجوریه

منتظر درست شدنشم

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ما نزدیک ۶ سال اوضاع عالی بود ی دفعه دوتا خونمون باغمون ماشینامون همش سر اشتباه همسرم رفت من شاغلم ن ...

مسئله اینجاست که شش سال پیش هردومون دانشجو بودیم و نداشتیم....الان هم نداریم....

مسئله اینجاست که شش سال پیش هردومون دانشجو بودیم و نداشتیم....الان هم نداریم....

مام نداشتیم اولش

اتفاقه

درکش کن

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز