اگه از سال اول ازدواج و ماه اول سر خونه زندگی رفتنتون تمام داراییتون که نزدیک یه میلیارد باشه که اونم همش وام باشه رو از دست بدید و فقط یه ماشین و پول رهن خونه براتون بمونه و همزمان با اون همسرتون بیکار بشه،وشما شاغل باشید و شغلتون سخت باشه ولی حقوقتون کفاف همه مخارج زندگی و بده و اخلاق همسرتون هم خیلی خوب باشه،تا کجا تحمل میکنید؟چقدر به همسرتون غر میزنید؟!
پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه از بدو آشنایی ما همش بالا بوده،میخوام بدونم من دارم زیاد صبوری میکنم یا هر کسی جای من بود صبوری ...
ما نزدیک ۶ سال اوضاع عالی بود ی دفعه دوتا خونمون باغمون ماشینامون همش سر اشتباه همسرم رفت من شاغلم نیستم زندگی سخت میگذره ولی کنارشم ی مدت افسردگی گرفته بود و سرکارم نمیرفت
الان حدود ۱ سال و نیمه اوضاع اینجوریه
منتظر درست شدنشم
پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
مسئله اینجاست که شش سال پیش هردومون دانشجو بودیم و نداشتیم....الان هم نداریم....
مام نداشتیم اولش
اتفاقه
درکش کن