اگه از سال اول ازدواج و ماه اول سر خونه زندگی رفتنتون تمام داراییتون که نزدیک یه میلیارد باشه که اونم همش وام باشه رو از دست بدید و فقط یه ماشین و پول رهن خونه براتون بمونه و همزمان با اون همسرتون بیکار بشه،وشما شاغل باشید و شغلتون سخت باشه ولی حقوقتون کفاف همه مخارج زندگی و بده و اخلاق همسرتون هم خیلی خوب باشه،تا کجا تحمل میکنید؟چقدر به همسرتون غر میزنید؟!
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اخه از بدو آشنایی ما همش بالا بوده،میخوام بدونم من دارم زیاد صبوری میکنم یا هر کسی جای من بود صبوری ...
ما نزدیک ۶ سال اوضاع عالی بود ی دفعه دوتا خونمون باغمون ماشینامون همش سر اشتباه همسرم رفت من شاغلم نیستم زندگی سخت میگذره ولی کنارشم ی مدت افسردگی گرفته بود و سرکارم نمیرفت
الان حدود ۱ سال و نیمه اوضاع اینجوریه
منتظر درست شدنشم
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
مسئله اینجاست که شش سال پیش هردومون دانشجو بودیم و نداشتیم....الان هم نداریم....
مام نداشتیم اولش
اتفاقه
درکش کن