2777
2789
عنوان

پای مرغ🐣🐣

591 بازدید | 29 پست

کیا از پای مرغ برای آرتروز و مفصل و استخوان نتیجه گرفتن ؟!؟میخام برای مادرم درست کنم واقعا نتیجه داره چن وقت باید بهش بدم ک نتیجه بده ؟!🥲چون دکترا میگن آرتروز خوب نمیشه🥲نگرانم براش

پای مرغ کثیف ترین و پر عفونت ترین ماده غذایی 🤢

نخورید تورو خدا تحقیقات انجام دادن و زیر میکروسکوپ گزاشتن پر از انگل و کرم 

به جاش قلم گوسفند بخر بده خیلی بهتر و تمیز تره 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همسرم تصادف کرد دستش شکست 

یک روز درمیون بهش کله پاچه و روز بعدی پای مرغ دادیم

دکترا گفتن چون از مچ شکسته دوماه باید تو گچ باشه چون بد جوش میخوره

خلاصه گلم سرع ۱۵روز دستشو باز کردیم عالی شده بود😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

پای مرغ کثیف ترین و پر عفونت ترین ماده غذایی 🤢نخورید تورو خدا تحقیقات انجام دادن و زیر میکروسکوپ گز ...

وقتی روی حرارت میپزه میکروب ها از بین میرن

من اول میزارم آبش که جوش میاد ۱۰دقیقه میزارم جوش بخوره بعد آبشو خالی میکنم دوباره میزارم با آب تمیز بپزه🫠

و عاشقشمممم

پای مرغ حاوی انگل‌ها و پارازیت‌های خطرناکی است پای مرغ یکی از قسمت‌هایی است که بیشترین خطر ابتلا به انگل‌ها و پارازیت‌ها را دارد. این موجودات می‌توانند از طریق آب، خاک، کود یا سایر حیوانات به مرغ‌ها منتقل شوند و در پای آنها زندگی کنند.

وقتی روی حرارت میپزه میکروب ها از بین میرنمن اول میزارم آبش که جوش میاد ۱۰دقیقه میزارم جوش بخوره بعد ...

زیر پای مرغ یه پوستی هست که نازکه مرغ و همه انگل ها و عفونت ها رو به خودش جذب میکنه و از بین نمیره 

خداروشکر😂چه کرده پای مرغ😐

همش ژلاتینه و برای مفصل و شکستگی عالیه البته اینم بگم بعد ۱۵روز ک دستشو باز کردیم یکم درد داشت دیگه مچ بند طبی بست چن روزی دیگه کامل اوکی شد

زیر پای مرغ یه پوستی هست که نازکه مرغ و همه انگل ها و عفونت ها رو به خودش جذب میکنه و از بین نمیره

گلم خب اونو کلا باید با چاقو جدا کنی همینجوری که نمیپزن ناخن هاشو میگیرن زیر پاشم باید با چاقو جدابشه

همش ژلاتینه و برای مفصل و شکستگی عالیه البته اینم بگم بعد ۱۵روز ک دستشو باز کردیم یکم درد داشت دیگه ...

شکر گلم

اره خیلیا میگن برای آرتروزم خوبه برای پوکی و اینا تو طولانی مدت خیلی خوبه میخام ببینم تجربه ها چی میگن😂

شکر گلماره خیلیا میگن برای آرتروزم خوبه برای پوکی و اینا تو طولانی مدت خیلی خوبه میخام ببینم تجربه ه ...

ارع برای مفاصل و پوکی استخوان تو دراز مدت باید استفاده بشه

تجربه ها که نمیشه گفت الان همه علامه دهر شدن😁🤣

گلم خب اونو کلا باید با چاقو جدا کنی همینجوری که نمیپزن ناخن هاشو میگیرن زیر پاشم باید با چاقو جدابش ...

عزیزم شما بخور اگر اصرار داریی که باور نکنی 

اما تحقیقات علمی رو چرا میبری زیر سوال ؟ من از خودم نمیگم که ازمایش انجام دادن روش و فهمیدن بال مرغ هورمونیه جیگر مرغ همینطور و پای مرغ محل جمع اوری انگل و.....

عادی سازی نکنید لطفا