2777
2789
عنوان

کمک به نظرات شما نیازمندم

28 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من همسرم پدر و مادرش فوت شدن فقط یه خواهر داره رابطه من و خواهرش خیلی خوب بود از خواهر نزدیک تر خودشم خیلی دختر ماهیه همه جا باهم بودیم کلی خاطره داریم 

۳ ماه پیش سر یه مسئله ای که جدی نبود با شوهرم بحثش شد و با منم قهر کرد منی که واقعا باهم خواهر و ندار بودیم حتی دیگه توی روم هم نگاه نکرد من خیلی ناراحت شدم کسی که فوق العاده با من خوب بود باهاش خوب بودم بدون اینکه کلمه ای صحبت کنیم دیگه باهام حرف نزد 

حالا امشب شوهرم دعوتش کرد  اومد با بچم یکم بازی کرد چایی و میوه خورد و بعدش رفت مطمئنم همسرم میخواد رابطه رو ادامه بده حق هم داره خواهرشه ولی من دلم خیلی شکسته نمیتونم مثل قبل باشم به نظرتون چطور رفتار کنم که همسرم ناراحت نشه آخه من عاشق شوهرمم و اونم برای خانوادم خیلی خوبه نمیخوام اخلاقش تغییر کنه

تو مثل قبل باش با خواهرشبهش زنگ بزنحتا بی محلی هم کنه محل نده بعد خودش پشیمون میشهدر این یه مورد تو ...

امشب حس کردم پشیمونه چون من واقعا خواهر نداشتش بودم همینکه نشست بهم گفت انگشتر خریدم مثل قبل که هرچی میخرید بهم نشون میداد یا با نظرم میخرید منم فقط بهش تبریک گفتم نگفتم خودمم طلا گرفتم 

دلم باهاش صاف نمیشه نمیدونم چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب حس کردم پشیمونه چون من واقعا خواهر نداشتش بودم همینکه نشست بهم گفت انگشتر خریدم مثل قبل که هرچی ...

اولش اینجوریه 

وا بده دختر

گناه داره 

همین فردا شب سرزده برید بهش سر بزنید بعد شام 

۲۰۰ تومن تخمه بخر با خودت ببر بشکنید دور هم 

بعد ماچش کن

باهاش صحبت کن 

بگو دختر منو تو همو داریم اینجور رفتار بده

و این حرفا 

بوسش کن بگو تو گناه عیسی رو نوشتی پای موسی و بهم محل ندادی ناراحتم اما کنار میذارم.

توام وا بده مثل قبل بشیم 

بعد باهاش شوخی کن

و بگو بخند