2821
2789
عنوان

لطفا بیاید

41 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. برای تغییر رشته ا دهم تجربی به فنی باید خرداد چ کتابایی رو امتحان بدم؟ میخوام برم رشته تربیت بدنی ب نظرتون ارزش داره؟ تجربی واقعا علاقه ندارم خیلیم سخته.  رفتم اموزش پرورش گفتن اخر سال میتونی تغییر رشته بدی بنظرتون چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدون علاقه تجربی واقعا سمه زود تر اقدام کن نزار دیر بشه

چند بار اموزش پرورش ناحیه های مختلف رفتم گفتن اخر سال باید تغییر رشته بدی وسط سال نمیشه. خیلی سخته تجربی منم علاقه ای ندارم این چند ماه خداشاهد انقد سختی کشیدم کارم ب بیمارستان کشید

چند بار اموزش پرورش ناحیه های مختلف رفتم گفتن اخر سال باید تغییر رشته بدی وسط سال نمیشه. خیلی سخته ت ...

خودم بدون علاقه رفتم تجربی میدونم چی میگی عجیب اذیت کننده است مخصوصا اولش من با خودم میگفتم تا ۱۲ م زنده نمی مونم 😂 آنقدر که برام سخت و رو مخ میوند ولی خب تموم شد رفت منم نمردم شمام یا بدون تجربی و ادامه بده مطمئن باش برات عادی میشه الان خیلی گنگ عع همه چی برات دبیرستان فضاش و دبیر ها یهو عوض شده و تجربی هم که واقعا سخته اگرم نمی خوای ادامه بدی از الان اقدام کن کتاب های رشته ی که میخوای رو بخر از الان بخون برای امتحان شهریور ماه آماده بشی یک شبه نمیشه اون حجم از مطالب رو خوند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز