2821
2789
عنوان

کریسمس🌲🌲☃️☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 7880 بازدید | 273 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عاشق این عروسک های بانمک شدم😍🥰😘🤩

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😍😍😍❤️😁عه دوباره عکس گزاشتی اخ جوووون

😁😍🥰😘🫂یه چندتا دونه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عاشق عکس های دوبارت شدم😍😍😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

سلام ترنج جان خوبی جات خالی الان جمکرانم

سلام‌ ب روی ماهت فداتشم‌ خوبی؟ ایجانم‌ زیاتت قبول عزیزدل🥰😍 دوستان جای ما 

برای منم دعاکنیا 🫠🫠🥰🥰

من عاشق کریسمس و بابا نوئل و وایبی ام که ازشون میگیرم 

مامانم همینطور بود از بچگی همین موند برام

واقعا غبطه خوردم بهت 😃

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عاشق عکس های دوبارت شدم😍😍😍

دورتبگردم‌من🥰😍😘😘😘

سلام ترنج جان خوبی جات خالی الان جمکرانم

عه چه جای خوبی😍😍خوش بگذره😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

😍😁😁اخ اخ دلمو بردی چقد تو انرژی مثبتی دختر 😁😍 قلبم اکلیلی شد

فدای محبتت بشم‌ مهربانو🥰😍😘🤩

دورتبگردم‌من🥰😍😘😘😘

خدانکنه قلب منی😍😍♥️♥️😘😘

2823
2791
2779
2792