2777
2789
عنوان

خاک تو سرم😭💔

175 بازدید | 23 پست

ما امتحان علوم داشتیم از سختیش همه افتادن 

بعد معلم ریاضی گفت امتحان ریاضی از این سخت تره منم تمرین نکردم خیلییی آسون بود ولی چون تمرین نکرده بودم نتونستم 💔🥲

تجربه کردی

امتحان بعدی جبران مشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من همش ریاضی میوفتم چون حس بدی دارم نمیزاره تمرین کنم یعنی ترس شکست که باید کنارش بزارم

من از ریاضی متنفربودم  بزور خودمو به کلاس میرسوندم

حالا شوهرم معلم ریاضیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هیچ وقت درستو فدا نکن😊اگه نهمی رشته ای رو انتخاب کن که توانایی خوندنشو داشته باشی با چشم باز انتخاب ...

انسانی میتونم 

تجربی هم میتونستم یعنی علومم بالا هست 

ریاضیم واسه هفتم و هشتم که نخوندم نمیتونم وگرنه ضعیف نیستم اگه تلاش کنم

انسانی میتونم تجربی هم میتونستم یعنی علومم بالا هست ریاضیم واسه هفتم و هشتم که نخوندم نمیتونم وگرنه ...

انسانی اکه حفطیات دوس داری برو من خودم سال اخر انسانیم سخته اونقدام رلحت نیس االلخصوص فلسفه جعرافیا تاریخ جامعه که سخت ترینشه

تجربی هم ریسکش و کنکور زیاده 

بسنج ببین کودومو میتونی

انسانی اکه حفطیات دوس داری برو من خودم سال اخر انسانیم سخته اونقدام رلحت نیس االلخصوص فلسفه جعرافیا ...

تجربی نمیارم اگرم بیارم به زوره یعنی سر مرزی 

اما انسانی میارم میدونم سخته ولی دیگه

تجربی نمیارم اگرم بیارم به زوره یعنی سر مرزی اما انسانی میارم میدونم سخته ولی دیگه

گفتم که بدونی با چشم باز انتخاب کنی ولی رشته های پردرامدم توی انسانیه الان بازار کار انسانی خیلی خوبه

گفتم که بدونی با چشم باز انتخاب کنی ولی رشته های پردرامدم توی انسانیه الان بازار کار انسانی خیلی خوب ...

من وکالت علاقه دارم 

ولی نمیدونم میشه باهاش مهاجرت کرد یا نه

گفتم که بدونی با چشم باز انتخاب کنی ولی رشته های پردرامدم توی انسانیه الان بازار کار انسانی خیلی خوب ...

راستی فکر کنم 

قبلنم تو تاپینک من بودی چون 

توی دوستای نی نی سایتم هستی