2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

177 بازدید | 18 پست

خیلی نگرانم مدتی هست خیلی لخته میبینم خواهرم هم متاسفانه توده داشت تو رحمش 

از کجا میشه فهمید فیبروم دارم یا نه 

چند ماه پیش سونو شکم دادم نگفت فیبروم داری ولی نمی‌دونم فیبروم رو سونو نشون میده یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تورو خدا مطمعنی ؟ آخه مال خواهرم با سونو نشون داده نمی‌شد وقتی بچه سقط کرد دکتر تو کورتاژ فهمید

اره عزیزم منم فیبروم دارم توسونو متوجه شدم اون شاید چیزدیگ بوده نمیدونم والا

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

منم رفتم سونو نشون داد ۳تاهم دارم تازه😂مجردم هستمولی ناراحتی نداره اصلا نگران نباش🥰

عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم آخه میگن موقع بارداری باعث سقط و اینا میشه 

تو با همین سونوگرافی ساده متوجه شدی

عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم آخه میگن موقع بارداری باعث سقط و اینا میشه تو با همین سونوگرافی ساده متوجه ...

من یکروز افسردگی گرفتم و بعدم بیخیالش شدم گفتم ولم کن بابا هرطور میخواد بشه😂

منم شنیدم ولی خب با غصه خوردن کاری از پیش نمیره باید رعایت کنم و مراقب خودم باشم تازه من مامانم سر همین ها رحمشو دراورد 🥴

بله سونوی شکمی معمولی اصلا دکتر سونو که بهم گفت مثل یخ وا رفتم ولی ملالی نیست خدا بزرگه

الهی بحق الحسین...
من یکروز افسردگی گرفتم و بعدم بیخیالش شدم گفتم ولم کن بابا هرطور میخواد بشه😂منم شنیدم ولی خب با غصه ...

منم کل رحمم فیبروم داره، از مجردی ارثی داشتم. ولی طبیعی باردار شدم... فقط پریودی هام خونریزیم شدیده، اذیت میکنه. ولی خودم تقویت میکنم، ضعیف نشم‌.

عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم آخه میگن موقع بارداری باعث سقط و اینا میشه تو با همین سونوگرافی ساده متوجه ...

ن لزوما اینطور نیست خیلیا بافیبروم های خیلی بزرگ بارداری موفقی تجربه کردن بسته ب جایی ک قرارداره هست واینا

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂