2777
2789
عنوان

کمک خانما میخواد موهامو رنگ کنم

215 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میخوام موهامو دکلره کنم و دودی زیتونی دربیاد  و میخوام خودم اینکار و انجام بدم بهم کمک کنین که چ دکلره ای بگیرم و چ رنگایی بگیرم و چقد باهم مخلوط کنم پیشاپیش ممنونم ازتون

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکلره رو تو خونه انجام نده چون اگه یه لحظه دیر برداری موهات میسوزه به جاش رنگ سه صفر یا دکو کرم بگیر اگه میخواهی خیلی روشن بشه رنگت c10 (دودی خیلی روشن)و m10(زیتونی خیلی روشن) بگیر

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

سه صفر که در حد نارنجی روشن میکنه بعدش که رنگ بذاری بعد یبار شامپو موها میشه بدرنگ و خردلی . 

با سه صفر نکن برای این رنگ ارایشگاه بری بهتره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ببخشید سه صفر رو با رنگ قاطی میکنید یا اول سه صفر میداریم بعد رنگ

اول سه صفر بعد رنگ 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
دکلره رو تو خونه انجام نده چون اگه یه لحظه دیر برداری موهات میسوزه به جاش رنگ سه صفر یا دکو کرم بگیر ...

ممنون عزیزم از لطفت. عالی بود همین کارو میکنم. 💖💖💖

خدایا شکرت 
ممنون عزیزم از لطفت. عالی بود همین کارو میکنم. 💖💖💖

خواهش میکنم عزیزم.فقط اگه دکو کرم بگیری از سه صفر بهتره هم روشن تر میشه هم تن زردی دیگه نداره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

عزیزم دکلره معجزه نمیکنه بخصوص اگه بیس موهای خودت مشکی هستش ... شاید یه درجه از 000 بیشتر روشن کنه ... من صددرصد دکلره کردم موهامو پارسال دختر خالم 000 گذاشت دقیقا همون شد نتیجه که برای من شد... من 350 تومن هزینه کردم اون 20 تومن

عزیزم دکلره معجزه نمیکنه بخصوص اگه بیس موهای خودت مشکی هستش ... شاید یه درجه از 000 بیشتر روشن کنه . ...

غزل جان من موهام خودش خرماییه و رنگی که زدم زیتونی بدون دکلره اس و زیرشم مش بود...با سه صفر بنظرت موفق میشم😕😟

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
غزل جان من موهام خودش خرماییه و رنگی که زدم زیتونی بدون دکلره اس و زیرشم مش بود...با سه صفر بنظرت مو ...

عزیزم 000 جوابی که روی موهای شما میده همون جوابیه که دکلره روی موهای مشکی میده ... قطعا خوب میشه چون بیس موهات خرماییه نه مشکی!

عزیزم 000 جوابی که روی موهای شما میده همون جوابیه که دکلره روی موهای مشکی میده ... قطعا خوب میشه چون ...

اره من موهام تناژ قرمزی داره و موقع دکلره خیلی زودتر از خاهرام که مشکی ان رنگ باز می کنه...امیدوارم خراب نکنم😥😥😥

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
2790
2778
2791
2779
2792