رویا۸۶nz مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 عنوان زنگ زد💔 | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 23 پست سربازم زنگ زد بازم نتونستم حرف بازم خوانواده پیشم بوددو بار زنگ زد:)بگردم دورتخیلی دلم تنگ شده براش فقط الو شنیدم ازش💔آموزشیه 1403/09/11 | 19:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 یه سال و خورده ای میشه که ازدواج کردیم اون موقع سنمونم کم بود من پونزده سالم بود وقتی رفت سربازی حدو ... من ۱۷سالمه اون ۲۱خدا حفظتون کنه برا ما ام سخته دوباره زنگ زد الان نتونستم ج بدم
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 خوبه حداقل هست هق هق نداره وقتی از دستش میدی سخته اون موقع باید هق هق کنه ادم عادت ندارم به دوریش قربونش برم پشت تلفن گریه میکرد به روش نمیاورد
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 نمیتونی گوشی رو ببری تو اتاق بگی دوستام زنگ زدن نه مامانم خیلی تیزه و سخت گیر حتی ما هر دو ماه. یبار میریم بیرون
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 من دوسال منتظرش موندم تواوندوسال بهش پایبندبودم تمام دلخوشیم شنیدن صداش روزی یبارازکیوس بود اخرش بر ... بگردم دورتتتت
مردک__دلتنگ عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1954 عادت ندارم به دوریش قربونش برم پشت تلفن گریه میکرد به روش نمیاورد ههههعی یاد خودم افتادم خخخ https://abzarek.ir/service-p/msg/2141132 👍
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 ههههعی یاد خودم افتادم خخخ امیدوارم بمونه برام واقعا چون خیلی دارم اذیت میشم
اقارنگو عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1774 من ۱۷سالمه اون ۲۱خدا حفظتون کنه برا ما ام سخته دوباره زنگ زد الان نتونستم ج بدم فدات همچنین ببین وقتی زنگ زد پیش خانوادت بودی جواب بده .ولی وانمود کن با دوستت حرف میزنی.اسم دوستتو ببر اینجوری هم صداتو میشنوه هم صداشو میشنوی .دل تنگی تون رفع میشه خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 فدات همچنین ببین وقتی زنگ زد پیش خانوادت بودی جواب بده .ولی وانمود کن با دوستت حرف میزنی.اسم دوستتو ... مرسی بابت راهنماییت چشم:)