رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 عنوان زنگ زد💔 462 بازدید | 23 پست سربازم زنگ زد بازم نتونستم حرف بازم خوانواده پیشم بوددو بار زنگ زد:)بگردم دورتخیلی دلم تنگ شده براش فقط الو شنیدم ازش💔آموزشیه 1403/09/11 | 19:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 وای خیلی سخته :))))🥲 خیلی دارم هق هق میکنم از گریه:)
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5075 میشه دعاکنید باردارنباشم هرچه زودترپریودشم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 عزیزم چه سخت ایشالله که این روزام زودتر میگذره براتون ایشالا ممنونم🥲بچم الان فکرش هزار جا رفته
اقارنگو عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1774 اخیییییی یاد خودمون افتادم شب و روزم شده بود گریه میگذره چند وقت دیگه همه چی اوکی میشه خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)
رویا۸۶nz مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 891 اخیییییی یاد خودمون افتادم شب و روزم شده بود گریه میگذره چند وقت دیگه همه چی اوکی میشه ایشالا که هنوز باهمیدد؟؟؟🥲دعا کن برامون🥺
اقارنگو عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1774 ایشالا که هنوز باهمیدد؟؟؟🥲دعا کن برامون🥺 یه سال و خورده ای میشه که ازدواج کردیم اون موقع سنمونم کم بود من پونزده سالم بود وقتی رفت سربازی حدود یه سالی میشد با هم دوست بودیم خیلییییییی عاشق هم بودیم ..سخت ترین دوران زندگیه من بر میگرده به خدمت همسرم خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)
اقارنگو عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 1774 ایشالا که هنوز باهمیدد؟؟؟🥲دعا کن برامون🥺 حتما خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)
مردک__دلتنگ عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1954 خیلی دارم هق هق میکنم از گریه:) خوبه حداقل هست هق هق نداره وقتی از دستش میدی سخته اون موقع باید هق هق کنه ادم https://abzarek.ir/service-p/msg/2141132 👍
dokhinazzz عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1662 من دوسال منتظرش موندم تواوندوسال بهش پایبندبودم تمام دلخوشیم شنیدن صداش روزی یبارازکیوس بود اخرش برگشتوباباش نزاشت بهم برسیم اونم خیلی راحت رفت وبایکی دیگ ازدواج کرد🙂اسم موندن پای سربازمیادیادخودم میفتم وحماقتم اگ ب عقب برگردم هیچوقت پای کسی تاقبل اینک تکلیف رابطمونوروشن نکنه نمیمونم فقط عمرم طلف شد