2777
2789
عنوان

صبور باش♥️🫂

129 بازدید | 24 پست

صبور باش

هم حكمت را ميفهمى

هم قسمت را ميچشى

هم معجزه را ميبينى ..✨️

زمان مثل یه رودخونه ست..

تو نمیتونی همون آب رو دو بار لمس کنی،

چون اون با جریان رفته و هرگز بر نمیگرده.

از هر لحظه زندگیت لذت ببر

.

ولم کن بابا

۳۰ سااالم شد

نه معجزه دیدم ن دلم اروم گرفت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولم کن بابا۳۰ سااالم شدنه معجزه دیدم ن دلم اروم گرفت

الان بگم به من چه؟ یا خودت میدونی به من ربطی نداره؟

فازتون چیه شما ملت انقد آدمای مضخرف و تنگ نظر و انرژی منفی هستین

الان بگم به من چه؟ یا خودت میدونی به من ربطی نداره؟فازتون چیه شما ملت انقد آدمای مضخرف و تنگ نظر و ا ...

تایپیک زدی قفلم نبود دلم خاست این نظرو بدم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

توکه اینقدر پیامای قشنگ قشنگ میزاری یه چیزیم برا تولد نومزد من بزار که کپی کنم براش

چشمممم

[ حُروف اَلفبای جَهانِ بِه چِکارِ مَن میادِ، 

<تُــــو> تَنها دو حرفیِ مُطلقِ دُنیایِ مَنی💛💍➰

دِلبَــــرجـانِ...♡ ]

تولدت مبارک

دوست داشتن تو

زیباترین گلی ا‌ست که خدا آفریده!

گفته بودم؟

خورشید و خنده‌هایت مال من؛

بهار و بودنت مال من؛

دلم را به گردنت می‌آویزم؛

من و نگاهم مال تو…

تولدت مبارک

اگر چه کیلومترها با هم فاصله داریم اما در این روز بخصوص قلبم در کنار قلب توست تولدت مبارک پسر خوشگل آذر ماهی من!

چشمممم[ حُروف اَلفبای جَهانِ بِه چِکارِ مَن میادِ، <تُــــو> تَنها دو حرفیِ مُطلقِ دُنیایِ مَن ...

مرسی عزیزم ممنونم♥️😘

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
گبونت عشقم اگه دوس نداشتی بگو چندتا دیگه بگم

عه میگی واقعا بگو فداتشم تاپیکت ذخیره کردم که برا تولدش بفرستم چهارشنبست😘♥️😘♥️😘♥️🩷🩷💓💓🌹

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
دلت خاست توهین نکن بگو اوکی من ندیدم نه اینکه بگی ولم کن باباااااا عزیزم من نگرفتمت کلن آدم بزن دروی ...

خخ باشه حرص نخور