2777
2789
عنوان

یه دونات خوشمزه با پف عالی

82 بازدید | 8 پست

دستورشو بگید درست کنم😁

تاحالا درست نکردم. چندتا دستور خوندم توش کره داشت. بدون کره نمیشه؟ چون یکبار یه کیکی که دستورش کره داشت پختم خیلی ناجور بوی کره میداد نتونستیم بخوریم

بعدشم الان کره ندارم تو خونه😑

یه دستوری که خودتون پختید و خوب شده بگید. پفش خوب باشه خمیری نشه

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کره هم نمیخواد

میشه رسپیشو بدی

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

مرحله اول = ۳/۴ لیوان آب ولرم در ظرف مورد نظر ریخته کمی نمک و ۳ قاشق غذا خوری شکر و ۱ ق غ خوری مایه خمیر کمی هم زده و میزاری کنار یک ربع تا عمل بیاد

مرحله دوم=یکدونه تخمرغ که هم دمای محیطه رو به مخلوط مایه خمیرت اضافه بعلاوه ی ۳ ق غ خوری روغن و هم میزنی تا یکدست شه

مرحله ی سوم= ۲ونیم لیوان آرد الی ۳ بااحتیاط میریزیم 

(۲ونیم لیوان رو یکجا میریزی اگر دیدی خمیرت شله اون نیم لیوان دیگه رو کم کم بهش اضافه میکنی) تا خمیری لطیف حاصل شود و روشو میپوشونیم با حوله یا پتو و یکساعت میزاریم استراحت کنه

مرحله چهارم=خب خمیر ما آمادس هواگیری میکنیم و به شکلهای دلخواه دایره مثل پیراشکی یا قالب زده و میزاریم روی کاغذ روغنی باز ده دقیقه استراحت داده د بعد دانه دانه در روغنی که گرم شده ولی زیرشو کم میکنیم سرخ میکنیم و نوش جان

وانی معکم اینما کنتم 

میشه رسپیشو بدی

بیا عزیزم برات تایپ کردم فوق العاده خوش بافت و پف عالی 

فقط باید کاغذ روغنی رو اندازه دونات برش بدی و هر دوناتو رو کاغذ روغنی بچینی و با کاغذروغنی برداری و بندازی تو روغن و بعد کاغذو دربیاری چون با دست بخوای برداری پف دونات با فشار دست میره و رد دستات روش میمونه و نافرم میشه بهرحال قایل خوردنه ولی با روشی که گفتم فرمش خیلی خوب میمونه

وانی معکم اینما کنتم 

عزیزم درست کردی؟

اره عزیزم عالی شد مرسی از لطفت😍😍