2777
2789
عنوان

معلم دینمون

76 بازدید | 6 پست

معلم دینیمون یک سوال پرسیده گفته اگه جواب بدید ۲ نمره مستقیم به مستمر اضافه میشه 

ببینم میتونید جواب بدید من نتونستم 

مگه ما نمیگیم خدا عادله؟

پس چرا بعضی از آدما معلول و مریض به دنیا میان اونا که گناهی نکردن پس چرا با مریضی و معلولیت تو این دنیا مجازات میشن 

سؤالش اینه جوابش به نظرتون چی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم توی کتاب عدل الهی شهید مطهری توضیح داده دربارش. من نخوندم البته. ولی خب عدل خدا فقط محدود به این دنیا نیست و عدل خدا توی مجموع دنیا و آخرت موضوعیت داره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

### ۱. آزمایش و ابتلا در دنیا:

یکی از مهم‌ترین مفاهیم در قرآن کریم، موضوع آزمایش و ابتلای انسان‌ها در دنیا است. خداوند در آیات متعددی به این موضوع اشاره کرده است که زندگی دنیا میدان آزمایش و امتحان است:

- **سوره بقره، آیه ۱۵۵**:

```

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ

«ما شما را به چیزی از ترس، گرسنگی، زیان مالی، جانی و کمبود میوه‌ها می‌آزماییم، و صابران را بشارت ده.»

```

### ۲. حکمت خداوند:

در قرآن کریم، خداوند بارها به حکمت و علم بی‌نهایت خود اشاره کرده و بیان می‌کند که همه چیز در عالم به حکمت و تدبیر اوست:

- **سوره آل عمران، آیه ۱۹۱**:

```

الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَٰذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

«كسانى كه خدا را به حال ايستاده و نشسته و بر پهلوهاى خود ياد مى‏ كنند و در آفرينش آسمان‌ها و زمين مى‏ انديشند [كه] پروردگارا، اينها را بيهوده نيافريدى، منزهى تو، ما را از عذاب آتش دوزخ نگه دار.»

```

### ۳. پاداش و اجر برای صابران:

در روایات اسلامی آمده است که مشکلات و بیماری‌ها می‌توانند وسیله‌ای برای پاک شدن از گناهان و افزایش درجات انسان‌ها باشند. به عنوان مثال، در حدیثی از امام جعفر صادق (ع) آمده است:

- **اصول کافی، جلد دوم، باب الصبر**:

```

"إذا أَحَبَّ اللّهُ عَبْداً ابْتَلاهُ فَإِنْ صَبَرَ اجْتَباهُ وَ إنْ رَضِيَ اصْطَفاهُ"

«هنگامی که خداوند بنده‌ای را دوست دارد، او را به ابتلا می‌آزماید؛ اگر صبر کند، او را برمی‌گزیند و اگر رضایت دهد، او را برمی‌گزیند.»

```

### ۴. امتحان و آزمون:

یکی دیگر از حکمت‌های معلولیت‌ها و بیماری‌ها، امتحان و آزمون الهی است. خداوند بندگان خود را با مشکلات مختلف می‌آزماید تا میزان ایمان و صبر آن‌ها را بسنجد:

- **صحیح بخاری، کتاب المرضی**:

```

"إنَّ اللهَ يُحِبُّ إذا عَمِلَ أحَدُكُمْ عَمَلاً أنْ يُتْقِنَهُ"

«خداوند دوست دارد که وقتی یکی از شما کاری انجام می‌دهد، آن را با دقت و کامل انجام دهد.»

```

### نتیجه‌گیری:

- **معلولیت‌ها و بیماری‌ها به عنوان آزمایش و ابتلا در این دنیا قرار داده شده‌اند.**

- **خداوند دارای حکمت و علم بی‌نهایت است و هر چیزی که خلق کرده، دارای حکمت است.**

- **این مشکلات می‌توانند وسیله‌ای برای افزایش درجات و پاداش‌های اخروی باشند.**

- **صبر و رضایت در مقابل این مشکلات، نشان از ایمان و تقوا است.**

### منابع:

- **قرآن کریم**: سوره بقره، آیه ۱۵۵.

- **قرآن کریم**: سوره آل عمران، آیه ۱۹۱.

- **کتاب اصول کافی**: حدیث از امام جعفر صادق (ع).

- **صحیح بخاری**: حدیث از پیامبر اکرم (ص).