2777
2789
عنوان

بی بی چک

163 بازدید | 10 پست

سلام  کی بی بی چکش خط خیلی کمرنگ افتاده و باردار بوده؟خط کمرنگ بیوفته آزمایش نشون میده؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
کوشید
0
0%
بیایید حواب بدید
3
100%

من که خط افتاد ازمایشم مشکوک بود

همینجور مث خوره افتاده به جونم که چرا مشکوک.بوده

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از یک هفته قبل از تاریخ پریودم هر روز بی بی چک گذاشتم و خط کمرنگ افتاد یک روز قبل از پریودم رفتم ازمایش خون دادم گفتن مشکوکه مشخص نمیکنه فرداش که روز پریودم بود خطش کاملا پرنگ شد خودم دیگه خیالم راحت شد اما چون به تعطیلی خورده بود مجبور شدم دوروز صبر کنم بعد برم ازمایش که خداروشکر جوابش مثبت بود

عزیزم من از یک هفته قبل از تاریخ پریودم هر روز بی بی چک گذاشتم و خط کمرنگ افتاد یک روز قبل از پریودم ...

ببخشید چند روز از برنامه گذشت باید بیبی چک گذاشت؟؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

من همه علائم رو دارم زیر دلم درد دارم سینه هام درد داره اما بیبی منفیه البته ۱۵ باید پری بشم 

چقدر روزها دیر میگذره اوووف

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
سلام واس من خیلی  کمرنگ بود تا حدی که فکر میکردم خطای دیده... خداروشکر مثبت بود  چون او ...

بعدا عزیزم شما اوایل حاملگی حس خاصی داری؟ من اصلا انگار نه انگار حامله ام همش نگرانم ساک حاملگیمم هنوز ندیدم

بعدا عزیزم شما اوایل حاملگی حس خاصی داری؟ من اصلا انگار نه انگار حامله ام همش نگرانم ساک حاملگیمم هن ...

من هیچ حسی نداشتم نه حالت تهوع نه هیچی

فقط همش خسته بودم خیلی تنبل شده بودم

منم تا هفته ۹ ساک حاملگی ندیدن

🐣