2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه اشتباه نکنم این آنزیم کبدی است ...

باید از روغن و تخم مرغ و ... که به کبد آسیب میزنه یه مدت دوری کنند و تغذیه سالم تری داشته باشن 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

چیز بدی نیست ؟

نباید بالا باشه چون این یعنی کبد در حال چرب شدن است یا حتی کبد چربه 

من یه زمان خیلی تخم مرغ میخوردم یه مقدار زیادی رفته بود بالا حذفش کردم درست شد 

سس ، روغن ، تخم مرغ زیاد ، فست فود ، قند و شکر زیاد و تغذیه نامناسب باعث بالا رفتن آن آنزیم میشه 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

نباید بالا باشه چون این یعنی کبد در حال چرب شدن است یا حتی کبد چربه من یه زمان خیلی تخم مرغ میخوردم ...

آخه بقیه فاکتور های کبدی نرمال مامانم داره گریه می‌کنه 

آخه بقیه فاکتور های کبدی نرمال مامانم داره گریه می‌کنه

ببین قشنگم منم نمیدونم دقیقا ؛ اونموقع دکتر به من گفته بود برای کبد است و باید تغذیه ام رو درست کنم ؛ من اونموقع خیلی تخم مرغ میخوردم واسه همین رفته بود بالا

به مامانت بگو تغذیه اش رو درست کنه سبزیجات تازه مصرف کند و آب هم زیاد مصرف کنه 

یه دکتر هم بره ؛ جای نگرانی نیست تغذیه ما درست نیست متاسفانه ...