2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شوهر وسواسیم

120 بازدید | 8 پست

حاملم تازه وارد سه ماهگی شدم همش میگه اینکارو نکن اونکارو بکن اینو نخور اونو بخور . تنها نمیزاره جایی برم حتی حموم ! میگه یه وقت میفتی . حتی تو خونم میخوام راه برم پامیشه دستمو میگیره میگه وقت پات گیر نکنه بیفتی ! از پله های میخوایم بریم پایین یه دستش که تو دستمه اون یکی دستش به کمرم یا شکمم باید باشه که مطمئن باشه نمیفتم. میخوام بشینم رو مبل یا بلند شم میگه صبر کن بیام دستتو بگیرم همش فکر میکنه الان میفتم زمین ! همش دستش رو شکم و کمر منه ! میگم بابا انقدر استرس نگیر میگه نمیخوام براتون اتفاقی بیفته چون یه سقط داشتم خیلی خیلی وسواسی شده

پز زیپوستی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهر خوبی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه بابا کلافه شدم

اووفففف چه سختتت

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

به این وسواس نمیگن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خیلی خوبه ناشکری نمیکنم ولی کلافم میکنه

میترسه سقط بشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱