بچها من رفتم متخصص چندین متخصص زنان گف زگیل نیس حتی هشت ماه پیش هم تست کردم منفی بود اما دکتر پوست میگع هس من واقعا موندم اینا چین خیلی نگرانم لیزرشون میکنم همون ناحیه بالا باز یه هفته نشده رشد میکنن خیلی نگرانم ..کی تا حالا زگیل تناسلی داشتع؟اصن چجوریه تا لیزر میکنم زخمش خوب نشده باز همونا در اومدن ..نمیدونم اصت زگیله یا ن
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
کسانی که تعدد پارتنر دارن یا کسانی که پارتنرشون روابط پرخطر داشته اگه هردوتون فقط با همید بعیده که ا ...
دقیقا هردوتامون رابطه بیرون از چهارچوپ نداشتیم ..اما پارتنرم تونوجوانی یچیزایی کرده اما ما الان ۹سالع رابطه داریم چرا الان بعد ۹ سال باید سروکلش پیدا شه
دقیقا هردوتامون رابطه بیرون از چهارچوپ نداشتیم ..اما پارتنرم تونوجوانی یچیزایی کرده اما ما الان ۹سال ...
نمیدونم شاید قبلا ناقل بوده یا نهفته داشته