2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

129 بازدید | 11 پست

بچها من رفتم متخصص چندین متخصص زنان گف زگیل نیس حتی هشت ماه پیش هم تست کردم منفی بود اما دکتر پوست میگع هس من واقعا موندم اینا چین خیلی نگرانم لیزرشون میکنم همون ناحیه بالا باز یه هفته نشده رشد میکنن خیلی نگرانم ..کی تا حالا زگیل تناسلی داشتع؟اصن چجوریه تا لیزر میکنم زخمش خوب نشده باز همونا در اومدن ..نمیدونم اصت زگیله یا ن

رابطه پر خطر داشتید؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه پر خطر ینی چطور؟ من پنج ساله ازدواج کردم

کسانی که تعدد پارتنر دارن 

یا کسانی که پارتنرشون روابط پرخطر داشته 

اگه هردوتون فقط با همید بعیده که اچ پی وی باشه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
رابطه پر خطر ینی چطور؟ من پنج ساله ازدواج کردم

عزمزمه تغذیه اتو سالم کن

خیلیا با رعایت تغذیه خوب شدن

ترکیب عسل بره موم سرخار گل خیلی موثر 

هویچ بصورت روزانه

زرد چوبه خوراکی و موضعی

کسانی که تعدد پارتنر دارن یا کسانی که پارتنرشون روابط پرخطر داشته اگه هردوتون فقط با همید بعیده که ا ...

دقیقا هردوتامون رابطه بیرون از چهارچوپ نداشتیم ..اما پارتنرم تونوجوانی یچیزایی کرده اما ما الان ۹سالع رابطه داریم چرا الان بعد ۹ سال باید سروکلش پیدا شه

دقیقا هردوتامون رابطه بیرون از چهارچوپ نداشتیم ..اما پارتنرم تونوجوانی یچیزایی کرده اما ما الان ۹سال ...

نمیدونم شاید قبلا ناقل بوده یا نهفته داشته