2821
2789
عنوان

آرزوی مرگ

191 بازدید | 14 پست

۸ ساله ازدواج کردم، از اول ازدواج اختلاف زیادی سر چیزای بیخود با شوهرم و خانوادش داشتم همیشه مادرش دخالت میکرد، پنج سال پیش زمانیکه متوجه بارداریم شدم با بی بی چک، چهارشنبه سوری قبل عید بود خواستم بچه رو سقط کنم نتونستم، عذاب وجدان نذاشت،الان دخترم ۵ سالشه، دو ماه پیش دخترم  از تو کیف شوهرم یک برگه پیدا کرد بهم نشون داد که فهمیدم طلسمه، قبل از اون که هیچوقت  آرامش نداشتیم و خونواده خودم از هم پاشیده بود بعد که طلسم رو دیدم بهم ثابت شد کار مادرشوهرمه، بعد از اینکه شوهرم فهمید طلسم رو از کیفش برداشتم بهم گفت تو برداشتی من از اونا ۲۰ تا دارم، خلاصه تو این دو ماه رنگ آرامش رو ندیدم و دیشب فهمیدم به خواهرش پیام داده وکیل براش پیدا کنه که جداشیم،زندگی خانوادم خودم داغون شده، میخوام خودکشی کنم اما همش به دخترم فکر میکنم تو رو خدا بگین چیکار کنم برادرم پدرم اصلا با طلسم و کاراشون یه کاری کردن هممون افتادیم به جون هم

یه ساعته اومدی درمورد این تاپیک میزنی 😐

من فکرمیکنم مرد باشی

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلسم وجود داره ولی قدرت خدا بسیار بسیار بالاتره. 

اگر میخوای خودتو و زندگیتو از شیاطین نجات بدی

امام سجاد یه دونه حرز داره برای پناه بردن به خدا اونا صبح و شب بخون. اصلا همه جیز اثرش میره. 

با الله اکبر الله اکبر شروع میشه بزن گوگل میاره

اعتقاد نداشته باش

منم باورم نمیشد تا اینکه دخترم از تو کیف شوهرم اون طلسم رو  برداشت. صبح تا شب دارم ذکر میگم اسفند دود میکنم همش میگم بدون قدرت خدا برگ از درخت نمیفته اما واقعا اثرش رو دارم میبینم زندگیم جهنم شده 

یعنی چی شوهرت گفته ۲۰ تا از اون طلسم دارم!..پس خودش هم کرم داره و بدش نمیاد

آره من اولش به روش نیاوردم که پیداش کردم اما خودش پیگیر شد و اینقدر وقیحانه تو روم این حرف رو زد. بچم کوچیکه سرکار برم باید همه پولش رو بدم برای مهد بچه، ضمن اینکه ساعت کاری به زمان مهد نمیخوره سردرگمم صبح و شبم شده گریه و استرس

طلسم وجود داره ولی قدرت خدا بسیار بسیار بالاتره. اگر میخوای خودتو و زندگیتو از شیاطین نجات بدیامام س ...

برای خودش حرز امام جواد گرفته بود چهارسال پیش هرچی گفتم برای من نگرفت تا مادرم برام خرید مرتب به بازوم بستم مرتب آیت الکرسی ۴ قل میخونم یاسین و ... مشکل من اینه شوهر خودم شیطونه خودش میدونه داره چه بلایی سر زندگیمون میاره خدا لعنتشون کنه اوایل ازدواج مادرش گفت همینطور که زندگیتون رو درست کردم همینطور هم بهم میزنم حالا بهم ثابت شد چیکارست

یه ساعته اومدی درمورد این تاپیک میزنی 😐من فکرمیکنم مرد باشی

چیز کمی نیست اگه خودت با بچت تو این شرایط بودی چیکار میکردی؟ من همه راه ها رو رفتم و به بن بست رسیدم در حالیکه از تنهایی و استرس داشتم میلرزیدم اومدم برای اولین بار تاپیک زدم که شاید کسی بتونه با حرفاش یه راهی جلو پام بذاره خدا هیچ کس رو گرفتار شیطان صفت ها نکنه، تا تو زندگیت اتفاق نیفته متوجه نمیشی که واقعیت داره 

دلت رو آروم کن ، به خدای بزرگ توکل کن و از ته دل بسپار به خودش جوری همه چیز رو سرجای خودش قرار میده که حیرت زده میشی 

هیچ طلسم و دعایی نیست که از قدرت خدا بالاتر باشه پس به خدا اعتماد کن و دلت رو آروم کن مطمئن باش به زودی خودش بهترین راه ها رو جلو پات میزاره

جدایی از چنین مردی به نظر من خود خیر و برکته برات ،سخت نگیر و بسپار به بالا دستی

دلت رو آروم کن ، به خدای بزرگ توکل کن و از ته دل بسپار به خودش جوری همه چیز رو سرجای خودش قرار میده ...

عزیزدلم ممنون که بهم دلداری میدی به خداوندی خدا تو این ۸ سال جز عذاب من و خونوادم از این مرد چیزی ندیدم و باور دارم جدایی از این مرد باعث آرامش و خوشبختیم در آینده اما وحشتی که دارم از لحاظ مالیه دخترم رو نمیدونم کجا بذارم برم سرکار بردنش و آوردنش تو سرما گرما از اونور پول خورد و خوراک و قبض و خرجی های ماهیانه.. از اونطرف میبینم شوهرم دو ماهه هیچی نمیخره برای خونه حتی تلویزیون خونه رو قطع کرده دخترم نبینه داره همه جوره عذاب میده میخوام قانونی اقدام کنم میترسم طلاقم رو نده یا یه طور دیگه اذیت کنه فعلا از خدامه که خودش اول اقدام کنه اما ترسم اینه یه دختر بچه رو تو این جامعه چه طوری میخوام بزرگ کنم خدا توکل میکنم همیشه اما خدا صبرش زیاده من کم، واقعا کم آوردم

عزیزم بهترین کار و تنهاترین راه همون صبر و توکل به خداست ،  اگه خدا کار رو درست کنه جوری درست میکنه که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، مطمئن باش اگه راهش جدایی باشه ،مشکلات بعدش رو هم خدا خودش برات حل میکنه

به قدرت بی حد و حصر خدا فکر کن مشکلات ما در مقابل قدرتش هیچن

امیدوارم آرامش و خوشبختی جوری توی زندگیت جاری بشه که این روزا اصلا یادت نیاد ،برات صلوات فرستادم

برای خودش حرز امام جواد گرفته بود چهارسال پیش هرچی گفتم برای من نگرفت تا مادرم برام خرید مرتب به باز ...

حرز امام جواد نه

اینی که میگم از امام سجاده اصلا فوق العادست

نیاز به بازو بستن هم نیست فقط بخونش

2824
2823
2791
2779
2792