2777
2789

یادم نمیاد😄

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش خاطرات بددارم باهاش نمیخوام بازاعصاب خودموخوردکنم فقط نمیدونم چطوری میتونه بین بچه هاش که ازگوشت وپوست وخونشن این همه فرق بزاره نزاره تودل یکیشون آب تکون بخوره واون یکیوخون به جگرش کرده همش دلشومیسوزونه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

نصفه شبیم مادرشوهر بدبختو ول نمیکنین؟؟؟😀بزارین بکپه بدبخت باو

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

ما بعد عروسی برای زندگی رفتیم تهران. اولین بار بعد 9 ماه که مادر شوهرم اومد خونمون و فردا صبحش من رفته بودم سر کار....اومدم خونه دیدم ملافه ها و پتوهامو شسته و حتی دوباره پشتیا رو ملافه کرده و تمیز و مرتب چیده. اولش برا اینکه خودشو خسته کرده بود ناراحت شدم....بعدش کم کم تو فکرم میومد که یعنی چی؟؟ منطورش این بوده من کثیفم؟    

حالاها هروقت یادم میوفته با خودم میگم چه راحت افکار منفی میتونه تو ذهن آدم راه پیدا کنه