2821
2789
عنوان

تتو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 22 پست
والا یه دختر بزرگییا پنج سالت نیست مادرت یا شوهرت واسه بدنت تصمیم بگیره😐ضمنا مبارکه

دقیقا 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم از تتو متنفرهععع

عادت میکنه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خدایی دیگه نباید سر هرچیزی به بچه گیر داد تتو کوچیک که دیگه دعوا نداره من خودم دوست ندارم واقعیتش تا ...

مامانم اگه بفهمه یه کاری می‌کنه انگار مثلا من چیکار کردم ! 

آرزومه حالا که انقد ذوق داشتم اول به مامانم بگم می‌خوام تتو بزنم ، وقتی زدم عکسشو بفرستم و بگه چقد قشنگع! ولی هیچوقت اینجوری نمیشه جز دعوا چیزی نیست 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مامانم اگه بفهمه یه کاری می‌کنه انگار مثلا من چیکار کردم ! آرزومه حالا که انقد ذوق داشتم اول به ماما ...

مادرا همیشه نگرانن جامعه هم افتضاح شده طفلی ها تحت فشارن عیب نداره به دل نگیر

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز