2821
2789
عنوان

تتو زدم

515 بازدید | 22 پست

بچها تتو‌ زدم بدون اجازه مامانم ، ۱۹ سالمه 

یه چیز خیلی کوچولو مینی‌مال یه بال فرشته کوچیک ، روی یه جایی که اصلا دیده نمیشه 

ولی اگه مامانم بفهمه دارم می‌کنه ، می‌دونم نباید میزدم ولی اگه نمی‌زدم تا قیامت رو دلم میموند 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارکه

نذارید حسرت چیزی تو دلتون بمونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

نترس بابا تهش ی دعواست😂😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کاش منم بزنم مامانم نمیزاشت حالا همسرم نمیزاره

دقیقا از همین ترسیدم گفتم تا مجردم مامانم نذاره ، بعدشم شوهرم معلوم نیست بذاره یا نه 

رو دلم بمونه و بمیرم ؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

عکسش میزاری ؟چندشدقیمت؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

دوتا بال فرشته کوچیک ،۷۵۰

کدوم قسمت بدن

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

مبارکهنذارید حسرت چیزی تو دلتون بمونه

بخدا همسن سالام خیلی کارا میکنن من تا اینجا تنها کاری که بدون اجازه کردم همین بوده 

با ۱۹ سال سن 

خب چه کاری از ما برمیاد؟

عذاب وجدان دارم چون مامانم نفهمیده  ، دوست داشتم نظرات بقیه رو بخونم 

بخدا همسن سالام خیلی کارا میکنن من تا اینجا تنها کاری که بدون اجازه کردم همین بوده با ۱۹ سال سن

اشکال نداره عزیزم

من از تتو اصلا خوشم نمیاد ولی اگه دوس داشتم میزدم

تا الان هرکاری دلم خواسته کردم ، کار خاصی هم نکردم ولی اگه بقیه مخالف بودن من انجام دادم ک چیزی ب دلم نمونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

2824
2823
2791
2779
2792