2777
2789
عنوان

جذابیت یا پاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 34 پست

سن درس‌خواندن ؟! خب درس چه فایده داره ، مهارت همسر داری و فرزندآوری و پروری مهم تر نیست ؟ اگه به خاطر این چیزا منتظر هم باشه یه خانم اصلا ازدواج نمی کنه چون پسرا تو سن پایین خواستگاری رفتند و حالا دیگه حاضر نیستند خواستگاری دخترایی برن نسلشون جواب منفی دادن برای همین خواستگاری دخترای کوچکتر میرن اینطوری اون خانم اصلا ازدواج نمی کنه که بخواد بیوه بشه بعدشم به سن نیست دو نفر باید به هم بخورند از نظر سن روانی . مورد بعدی اینکه بازه انتخاب همسر باید طولانی باشه خانمی ممکنه بخواد با یکی دوسال بزرگتر خودش ازدواج کنه که بازه انتخابش کمه ایشون باید چه از این طرف چه از اون طرف بازه انتخابش رو ببره بالا برای مثال حاضر بشه با کوچکتر از خودش هم ازدواج کنه یا برعکس با چند سال بزرگتر هم مشکل نداشته باشه 

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

سن درس‌خواندن ؟! خب درس چه فایده داره ، مهارت همسر داری و فرزندآوری و پروری مهم تر نیست ؟ اگه به خاط ...

نه مهمتر نیست،مگه همه چی بچه آوردنه؟ 

بعد اصلا چرا یکی که خودش هنوز بچه است بخواد بچه بیاره.. مگه شما بچه بازین که از این حرفا میزنین؟ 

بعد اصلا بچه مگه خودش چقدر از زندگی متوجه میشه که بخواد یکی دیگه رو هم تربیت کنه؟! 

این سن روانی هم حرفه، شما از یه بچه 10 ساله نمیتونی انتظار داشته باشی به اندازه یه آدم 25 ساله درک و شعور داشته باشه، حالا میتونه یکم از همسن و سالش بیشتر یا کمتر بفهمه ولی نه اونقدر متفاوت. اینکه بگی مثلا یه دختر 18 ساله با یه پیرمرد 70 ساله با سن روانی 20 ساله ازدواج کنه و رابطه اشون موفقه مثل جوک میمونه.. اکثر روانشناس ها حداکثر اختلاف سنی رو حدود 7 سال در نظر می‌گیرن. 

بعد بازه انتخاب همسر دیگه چه صیغه ایه، خانم فقط یه نفر رو میخواد به عنوان همسر انتخاب کنه و هر دختری تو دهه خودش انقد پسر زیاد هست که بتونه راحت یه نفرو انتخاب کنه، نیاز نیس سراغ شوگر ددی بره طرف، یا یکی همسن باباش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مهمتر نیست،مگه همه چی بچه آوردنه؟ بعد اصلا چرا یکی که خودش هنوز بچه است بخواد بچه بیاره.. مگه شما ...

شما دارید زیاده روی می کنید  حرف تو دهن من نگذار من نگفتم شوگر ددی ۷۰ ساله با ۲۰ ساله . اصلا روانشناس کی و کجا گفته ۷ سال اختلاف اگه هم گفته یکسری دیگه مخالفش رو گفتند شما درکی از روانشناسی ندارید ، نظریه اینجا خیلی هست .

باز دوباره گفتید بچه ۱۰ ساله با ۲۵ ساله کی همین اختلافی را گفت . سن روانی خیلی مهمه ، دختر خیلی احساسی با هوش اجتماعی بالا را در نظر بگیر تو سن ۱۴ سالگی ایشون از یه پسر ۳۰ خیلی منطقی بیش تر می فهمه این مثال درستش هست . 

من نگفتم یه دختر ۱۵ ساله بره ازدواج کنه اگه هنوز به بلوغ عقلی و عاطفی و غیره نرسیده . 

بازه انتخاب داریم مثلاً پسری که می خواد با هم قد خودش یا اختلاف خاصی مد نظر داره اگه قدش ۱۸۵ باشه ، بگه می خواهم با دختر بالای ۱۷۵ ازدواج کنم تا ۱۸۵ میشه ۱۰ سانت بازه ، خب دختر تو این قد کم داریم که انتخاب محدودتری داره .  الان دختر میگه تا ۲۳ سالگی که می خوام درس بخونم نه ۱۰ سالگی بعدش هم یه چیزای دیگه ....

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

این جمله شما نیس: "به سن نیست دو نفر باید به هم بخورند از نظر سن روانی"... خب پس بر اساس فرض ذهنی شما یه دختر 18 ساله با یه پیرمرد 70 ساله با سن روانی 20 ساله میتونه ازدواج کنه. 

همین گزاره شما برای من بسه که یه دختر بچه 14 ساله رو به اندازه یه مرد بالغ 30 ساله عاقل میدونین.. 😂

یا فک میکنین امکان داره یه دختر ۱۵ ساله مناسب ازدواج باشه و به بلوغ عقلی تو 15 سالگی برسه.. وقتی مغز انسان تا 25 سالگی رشدش کامل نمیشه. 

یه مثال میزنم دکتر هلاکویی، و خیلی های دیگه هم یه محدوده تقریبا یکم کمتر یا بیشتر گفتن. 

من دیگه ادامه این بحث رو بی فایده میبینم با توجه به استدلال هایی که میکنین. والسلام. 

این جمله شما نیس: "به سن نیست دو نفر باید به هم بخورند از نظر سن روانی"... خب پس بر اساس فرض ذهنی شم ...

منم به این نتیجه رسیدم شما نمی خواین حرف گوش بدید فقط و فقط تکرار چیزی که تو مغزتونه کامنت میشه دوباره هم نفهمیدین من چی گفتم .

توصیه می کنم روی منطق خودتون کار کنید چون نیمی از جامعه آقابونن و بقیه خانم ها کوتاه میان ولی قبول نمی کنند .