بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مگه پول میدن من تا اونجا که میدونم آبمیوه یا کمپوت یا از این چیزها میدن حالا اگه طرف بدونیم وضعش خوب نیس وقتی بیمارستانه تو خرج بیمارستان یه کمکی میکنیم کسی متوجه نشه
عزیزم چه خوب میکنین پول میبرین، ماهم بیمار اگر وضعیت مالیش مناسب نباشه پول میبریم ما میذاریم آروم کنار تشکش. چون بیمار خودش خرج داره فقط آبمیوه که نیست. خیلی هم ثواب میکنین. ما هم میگیم ببخشید ناقابله و معمولا سر مریض رو اگر مسری نباشه میبوسیم و میگیم ان شاء الله سلامت باشین اگر گفت این چیه. بگین ناقابله یا تحفه ی درویشه.