2777
2789

😁🤌🏻

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودااااا بالخره یه درس حسابی جذب کردم خخخ:///

نه حالا جدا از شوخی و فکرای خیالی بیشتر دقت کن ببین کراششی و تو فکرشی یا نه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

نه حالا جدا از شوخی و فکرای خیالی بیشتر دقت کن ببین کراششی و تو فکرشی یا نه

خب از کجا بفهمم ببین این یکی درمیون استوریامو ریپ میزنه اگرم نزنه حتما لایک میکنه دگ حرف بی ادبی اصلااااا نزده عکسامو ولی تا حالا ریپ نزده فقط لایک میکنه اها یبارم استوری گذاشتم یه اهنگ بود میگفت پاییز شد و نیومدی ریپ زد گفت زمستون میاو گفتم کی گفتم برف دگ خخخ گفتم منتظر برف یا کسی نیستم اهنگش خوبههه

کورد✌️

خب از کجا بفهمم ببین این یکی درمیون استوریامو ریپ میزنه اگرم نزنه حتما لایک میکنه دگ حرف بی ادبی اصل ...

😌فکر کنم خبراییه 😁🤌🏻

انشالله خخخ ظاهرش معمولیه ولی خودش پرستار منم دانشجو روانشناسیم ولی از ظاهری من از اون سرترم خ

ایشالا خیره 🍒🌼