2777
2789
عنوان

کادو تولدم که شوهرم بهم داد😡

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 31 پست
سکه و شام و کفش کادو نیست چیع نکنه تو شهر شما کادو یع جیز دیگه س🙄😛🤔

نه اینا تو اینستا زندگی میکنن

مردارم داغون کردن بااین توقعات نابجاشون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اینقدر آهن پرست و پول پرستی؟مگه حتما باید کادو بگیری؟

ببخشیدا ،ولی یکم سطح توقعتو ببر پایینتر

:منی ک با یه تولدت مبارک انگار دنیارو بهم دادن...

ببین عزیزم دارم به چشم خواهرانه بهت میگم هرجوری هم زندگی کرده باشی،تو پر قو هم بزرگ شده باشی نباید از کسی انتظار داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط اقتصادی سخته 

عزیزم سه ملیون بهت داده دیگه 

من زایمان کردم بچه اولمون بود بعد ۸ سال 

یه شاخه گل و یه پاکت شیرینی هم نیاورد البته خودم گفتم 

ولی هیچی هم نخرید هدیه 

شما هم عقدید؟

بلاخره باید کلی پول جور کنه برا خونه و عروسی و ..‌‌‌...

سخت نگیر 

همین که جرات داشته تو این شرایط زن بگیره معلومه با جربزه هست 

و منی که با ی شاخه گل خر کیف میشم😕

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

نه اینا تو اینستا زندگی میکننمردارم داغون کردن بااین توقعات نابجاشون

اینستا کلن دروغ به نظرم 😂😂😂

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینستا کلن دروغ به نظرم 😂😂😂

امثال اسی زندگیشون بر حسب اینستاس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دمش گرم واقعا ..چه رفتار زشتی داشتی ..خیلیا شوهراشون یادشونم نمیمونه ..من خودم بارها اینجوری شده خودمم همیشه بهش میگم یه پیام خیلی قشنگ که حرف دلت باشه برام بفرستی کافیه ..مگه مادیات عشیق و ثابت میکنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

دوستان سکه کفش شام بیرون برای تولدش کافیشه بنظرم اما فکر کنم میگه اصن براش خرج نمیکنه وبازارنمیبره لابد  که من بااین سبک مخالفم واسی حق داره اما خواسته های دیگه شو باید به مروربگه. نه تو تولد که اون هم یادش بوده هم کادو داده ...پس اسی بچگونه عمل کردی😊👍

من دوسال عقد بوذم .روز تولدم خودشو میکشت یه پیامک بهم میداد .دریغ از شاخه گل یا یه بیرون رفتن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔