2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همسرم خارجه خودم هم انشالله تا سال جدید میرم 

نه برای سفر برای زندگی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من چند بار رفتم پاریس(فرانسه)  برای گردش رفتم اونجا اقامت هم داریم ولی برای سفر رفتم.

کره جنوبی هم رفتم خرداد سال ۱۴۰۱ چند هفته موندم کلی هم سوغاتی آوردم.

ترکیه هم که پاتوق ایرانی هاست رفتم.

کاربر، کاربری عوض شده است

سفر خارجی یا مهاجرت کردن امر افتخارآمیزی نیست! 

حتی نشانه ثروتمند بودن هم نیست. افراد زیادی داریم که توان مالی زیادی دارند اما روستانشین هستند یا اصلا رغبتی به سفر برون‌مرزی ندارند و برعکس افراد کم‌بضاعتی داریم از نون شبشون می‌زنن یا حتی با پولی که حاصل خلاف و سرقت و... به دست اومده کشور به کشور  می‌گردند و زندگی فلاکت‌باری هم دارند! 

این رو گفتم چون تو این سایت دیدم بعضی بابت یک بار سوار هواپیما شدن و سفر به یک کشور تو فاصله کمتر از هزار کیلومتر کشورمون احساس خودبرتربینی می‌کنند!