2777
2789
عنوان

سیمکارت قبلی شوهرمو چک کردم

409 بازدید | 20 پست

باهاش تلگرام داشت..... تاریخ لست سینش هم برای قبل آشناییمون بود داخلش چت نبود اما مخاطباش دوست دختر قبلیشو سیو داشت جوری اسمشو سیو کرده بود که  انگار خیلی دوسش داره منم فقط my love خالی سیو کرده اونم دعوامون که میشه پاک میکنه xمیزاره

سیمکارتشو انداختم بیرون بهش گفتم تو که میدونی ازدواج کردی براچی از گذشتت چیزی داری  باید همه چیه گذشته رو بندازی بیرون میگه من نمیدونستم مخاطبام میمونه من که نمیخواستم ببینم تو این تلگرامم چ خبره تو میخواستی ببینی 

از دیشب تا الان بی قرارم معدم درد میکنه همش خودمو با دختره مقایسه میکنم

اشتباه کردم کاش چک نمیکردم کاش آدم هرچی از گذشته طرفش کم تر بدونه بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اشتباه کردی

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بااجازه استاترمیشه بیاین تایپکم دارم ازاسترسو نگرانی میمیرم 🥲😭نیازدارم به همدردیتون حالم بده 💔

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫