2821
2789
اره یهو گردنش بادکرد

مطمینی سرطان؟ اخه فامیل ما تصادف کرد بچه ۵ ۶ ساله بود بعد یهو گردنش باد کرد گقتن لنفاویه ولی نگفتت سرطان اخه.الانم ماشاالله مردی شده برای خودش

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه برداری کردن اسکن سونو

الهی خیلی زود شفای عاجل

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

به نیتش حمد خوندم انشالله که این بیماریش تموم میشه و۱۲۰ساا زیر سایتون زندگی میکنه انشالله دورانش زود میگذره عزیزم مادر قوی باش کنارش وبه خدا بسپار طفل معصومتو اون حفظش میکنه 

به زودی تاپیک موضوع مورد نظررو میزارم🤩

از ته قلبم دعا می کنم خدا شر این مریضی رو از سر بچتون ببره و بچه کاملا خوب بشه و شما سجده شکر ب جا بیاری

الهی خدا عمر طولانی بهش بده،عروسیش رو ببینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

به نیتش حمد خوندم انشالله که این بیماریش تموم میشه و۱۲۰ساا زیر سایتون زندگی میکنه انشالله دورانش زود ...

خیلی ممنونم از محبتتون فردا اولین شیمی درمانشه دارم دیوونه میشم

از ته قلبم دعا می کنم خدا شر این مریضی رو از سر بچتون ببره و بچه کاملا خوب بشه و شما سجده شکر ب جا ب ...

خیلی ممنونم از محبتتون فردا اولین شیمی درمانشه ان شاءالله اذیت نشه 

خیلی ممنونم از محبتتون فردا اولین شیمی درمانشه دارم دیوونه میشم

میدونم سخته دلتو قوی کن ایمانتو زیاد کن وبگو خدا خیلی بزرگتر از این حرفهایت بگو سپردم بچمو بهت ایمان دارم که نگهدارشی ،عقیقه کنید بچه رو وابنکه نمازی که مادر میخونه برای فرزند بیمار ومعجزه میکنه رو بخون

به زودی تاپیک موضوع مورد نظررو میزارم🤩

ان شالله خدا شفاش میده

نوه ی عمم سرطان خون گرفت

5 سالش بود دکترا جوابشون کردن

گفتن نمیشه کاری کرد 

چند جلسه هم شیمی درمانی کرد

خوب نشد بعد یه مدت یهویی رفت رو به بهبودی

انگار نه انگار مریض بود کامل خوب شد

الان 12 سالشه

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

2823
2791