2777
2789
عنوان

با مادرشوهر چجوری باید رفتار کرد

274 بازدید | 32 پست

دوست ندارم تو زندگیم ب شوهرم بگم دیدی مامانت چیکار کرد اصلا نمیخام برام مهم باشه 

ولی الان لباس عقد میخان برام بخرن ی پیج برام فرستاده از ۵۹۰۰ تا ۸۹۰۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر دشمنی نداشته باشید ،رقیب که نیست ،معلومه آدم خوش ذوقی هم هست فکر کنید مامان خودتونه ،راحت باشید نگاه کن پیج اگر پسندیدی بگو ،اگر نه حدودی چیزی که میخوای پیدا کن ،بگو یه لباس این سبکی سلیقمه بیشتر

بشین کنار شوهرت بگو مادرت اونقدر به من اهمیت می‌داده واسم رفته دنبال لباس ، عکس هارم نشون بده 

بعد لباس هایی خودت دوس داری رو نشون شوهرت بده و بگو اینا هم قشنگن ، پستشون هم برای مادرشوهرت بفرست 

وقتی دیدیش هم تشکر کن که به فکرت بوده 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

قاطی نشو دوری دوستی و فاصله احترامت حفظ بشه 

جوگیر نشو صمیمی شو بعدا تو ادم بده میشی و درست کردنش سالها طول میکشه 

مدام هی نگو مامان بابا بهشون که ازت توقع مادری و پدری و داشته باشن که سالها برای دخترشون زحمت کشیدن  

بخودش بگو چه قشنگه ولی من حای دیگه رو انتخاب کردن گوش بفرمانش باشی یه لباس بدی که برای پیرزناست برات ...

اره دقیقا نمیخام این اتفاق بیوفته 

ولی نمیخام غر بزنم خودمو بد نشون بدم

سر دشمنی نداشته باشید ،رقیب که نیست ،معلومه آدم خوش ذوقی هم هست فکر کنید مامان خودتونه ،راحت باشید ن ...

بعضی ادما از دوستی وارد میشن بعد شروع میکنن دشمنی کلا زیاد قاطی نشید و فاصله رو حفظ کنید اینو مشاور گفت 

اره دقیقا نمیخام این اتفاق بیوفته ولی نمیخام غر بزنم خودمو بد نشون بدم

ببرش همونجا خودت انتخاب کن اینجوری بگو وای مادر ببینید چه خوشگله مگه نه بزار دهنش بگه اره قشنگه کا بگه من انتخاب کردم ..تو همه جی نظر میدن بهشم بگی خودم انتخاب کردم دعوا و قهر اینا راه میندازن ..

سر دشمنی نداشته باشید ،رقیب که نیست ،معلومه آدم خوش ذوقی هم هست فکر کنید مامان خودتونه ،راحت باشید ن ...

آخه فرستادم لباس اروپایی میخام سبک من با اونا خیلی فرق داره 

بشین کنار شوهرت بگو مادرت اونقدر به من اهمیت می‌داده واسم رفته دنبال لباس ، عکس هارم نشون بده بعد لب ...

ببین همین حرکت انجام دادم شوهرم گفت پارچه بگیریم بدیم مزون بدوزن گفتم خراب کنه چی گفت یکی دیگه برات میخرم میخاد دهن منو ببنده ولی با زبون خوش

2790
2778
2791
2779
2792