2777
2789
عنوان

گل مژه😢😢

5847 بازدید | 23 پست

چشمام خیلی گل مژه میزنه و بعضی اوقات جاش میمونه مثل یه توده ریز زیر پوست پلکم داروهم هیچ اثری نداشته کسی اینجوری بوده

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم خيلي ميزنه  تا ميفهمم تند تند قطره استريل چشمي ميريزم هيجوقتم جاش نمونده وقتي درمان ...

نه منم نماد تتراسایکلین استفاده میکنم ولی جاش نمیره الانم چشمم زده دوباره 😢😢

من تو پلکم از زیر مث گل مژه در میومد البته گل مژه نبود اسمش  چیز دیگه ای بود چون فکرکنم گل مژه بیرون پلک میزنه

کلی دارو خوردم و دکتر رفتم و حتی یکبارم پلکمو عمل کردم فایده نداشت تا اینکه کمپرس گذاشتم و خوب شد همه جرمش اومد لبه ی پلکم رفتم دکتر و جرمشو کشید عید پارسال

الان خوبه خوبم

عزیزم مامان بزرگم همبشه میگه هر وقت گل مژه زدیم روش یه تیکه طلا بکشین....شمام چند دقه روش نگه دار تا فردا میره 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

این چیزی که من گفتم گل مژه نیست و متاسفانه خیلیا از اینا دارن و فکرمیکنن گل مژه ست و راه درمانشو نمیدونن ولی من کشفش کردم

مال من انقدر بزرگ بود که پلکم افتاده شده بود ولی خداروشکر الان اصلا  جاش مشخص نیست

من تو پلکم از زیر مث گل مژه در میومد البته گل مژه نبود اسمش  چیز دیگه ای بود چون فکرکنم گل مژه ...

منم یبار دکتر جراحی کرد اما دوباره زدم

عزیزم مامان بزرگم همبشه میگه هر وقت گل مژه زدیم روش یه تیکه طلا بکشین....شمام چند دقه روش نگه دار تا ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 

منم یبار دکتر جراحی کرد اما دوباره زدم

کمپرس آب گرم باید بزاری تا بره

یه مدت روزی دوبار کمپرس بزار بعد خودش جرمش جمع میشه و بری دکتر واسش درش میاره تو یه ثانیه