شمدون مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عنوان ختم سوره یوسف برا بچه دار شدن | مشاهده متن کامل بحث + 14847 بازدید | 25 پست سلام دوستان ختم سوره یوسف برداشتم1100تا500تاش مونده تا 50روز دیگه باید تموم بشه برا بچه دارشدن 2ساله منتظرم میشه کمک کنید بخونید انشاالله هر چی از خدا میخواید بهتون بده عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1396/09/07 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 سلام دوست عزیز. من یکی میخونم. التماس دعا فدات عزیزم محتاجم به دعا عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
گلنسا1 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1 سلام ـ انشاا... که حاجت روا بشید منم 5 تا میخونم برای منم دعا کن که خدا بهم نی نی بده . التماس دعا
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 سلام ـ انشاا... که حاجت روا بشید منم 5 تا میخونم برای منم دعا کن که خدا بهم نی نی بده . التماس دعا انشاالله حاجت رواشی عزیزم محتاجم به دعات عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 بچه هادیگه کسی نیست بخواد بخونه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
negar201 عضویت: 1392/09/02 تعداد پست: 782 بچه هادیگه کسی نیست بخواد بخونه حاجت گرفتید از سوره یوسف؟ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=927358
مهساااابانو عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 سلام. سوره یوسف ک خوندید حاجت گرفتید؟ کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
آسمان_آبی6 عضویت: 1395/02/23 تعداد پست: 1092 سلام .شما طبیعی باردار شدی شمدون جان یا امام رضا منتظر نگاه مهربونت هستم ،دستمو بگیر
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 سلام .شما طبیعی باردار شدی شمدون جان سلام عزیزم بله طبیعی باردار شدم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
آسمان_آبی6 عضویت: 1395/02/23 تعداد پست: 1092 سلام عزیزم بله طبیعی باردار شدم به به مبارک باشه.ان شاءالله به سلامتی زایمان کنید.اگه کار خاصی کردین مثه دارو ،گیاهی ،شمیایی،یا هرچی مثل دعایی ،ذکری ،ممنون میشم بگین. یا امام رضا منتظر نگاه مهربونت هستم ،دستمو بگیر
مرسانا۱۳۷۶ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 7369 سلام عزیزم بله طبیعی باردار شدم سلام شمدونی جان کی باردار شدی همون سالی که خوندی عزیزم تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 سلام شمدونی جان کی باردار شدی همون سالی که خوندی عزیزم سلام نه عزیزم ختما که نتونستم به پایان برسونم من الان باردارم ختم از سال 96 عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰