2789
عنوان

کراش مشترک

246 بازدید | 36 پست

من و رفیقم رو ی فرد کراش زدیم 

اما رفیقم نمیدونه ک اون فرد کراش منم هست 

منم یارو رو خیلی دوس دارم

چیکار کنم بنظرتون اگه پسره اومد پیشنهاد دوستی داد بخاطر رفیقم بکشم کنار یا قبول کنم؟

چون بنظرم پسره هم روم کراشه

چی شد 

تو رو پسره کراشی رفیقت نمیدونه ک روش کراشی ولی پسره میدونه ک روش کراشی بعد رفیه میدونه ک پسره روت کراشه اونوقت پسره میدونه رفیقت روش کراشه یا تو میدونی پسره کراشه یا کراش کراش باش باش کراش 

اقا من هنگ کردم

آقا هستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی شد تو رو پسره کراشی رفیقت نمیدونه ک روش کراشی ولی پسره میدونه ک روش کراشی بعد رفیه میدونه ک پسره ...

چقدر حوصله تایپ کردن دااری شما آقاااا

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

عزیزم تو فکر نکن امپر ت سوخت

به اونی که گفتی عزیزم آقاعه 

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

آقایون عزیز نیستن😅🥲؟!

نه فقط عشقن ( مزاح کردم 😂😂)