2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیایین

94 بازدید | 12 پست

امروز روز آخر پریودم هست اما نمیدونم چرا زیر دلم انقدر درد داره زیرشکمم پیچ میخوره تهوع میده بهم انگار حس روز اول پریود دارم کسی میدون از چی میتونه باشه😭هیچوقت اینجور نبودم اولین باره درضمن الان چندماهه تو اقدام بارداریم نمیشه که هم‌ پری بود هم باردار اوووف هزارتافکر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اقدام طبیعیه

الان که ۷ روز پری هستم کاری نکردم انقد میترسم عفونت نباشه فقط هرچند هیچ علایم و علامتی از عفونت ندارم فقط این مدت سرماخوردم دوهفته گفتن آنفولانزا هنوز خوب نشدم

پریوده دیگه چه بارداری اخه

اخه روز آخر این درد غیر طبیعی بود واسم انقدرم باردار نمیشم دکتر میگ ازینکه استرست زیاد راستم میگ انقد که سر همه  چی الکی فکرم درگیر میش

اخه روز آخر این درد غیر طبیعی بود واسم انقدرم باردار نمیشم دکتر میگ ازینکه استرست زیاد راستم میگ انق ...

توی اقدام همه چی طبیعیه

حتی اینکه توهم بزنی پریودت چون دردناکتر بوده روز اخر برا بارداریه