2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46208 بازدید | 808 پست

سلام.من عاشـــــــــق آشپزیم از17 یا18سالگی حسابی زدم‌تو کارش...یه پیج آشپزیم دارم...الان میترسم عکس کارها و غذاهامو بزارم‌دوستان سوبرداشت کنن😁اعتماد ب نفسم تو‌حلقم😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورزش میکنم عصرا تو باشگاه با وجود گشنگی بازم نمیتونم شام سنگین بخورم وزنمم کاملا فیت و نرماله ولی شب سنگین بخوری خوابت نمیبره که

خدایا فقط به خودت سپردمش....محافظش باش

خب عکس مال چندروز پیشه چجور کاغذ بزارم😐😒ولی میتونم از ظرفام یا قالی و گلدونام عکس بزارم😏

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
این عکسا قبول نیست روی کاغذ بنویسین نی نی سایت بزارین کنار غذا بعد عکس بگیرین

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖