2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46208 بازدید | 808 پست
بیخیال گل بانو عکس میزاریم ایده بگیریم😘😘😘

اول منم باور کردم بعد سوالم پرسیدم چون میخوام برا فردا سالاد الویه درست کنم شانسی رفتم تو نت همزمان سرچ کردم یه چندتا عکس سبو کنم اینم دیدم بدم اومد نخواستم چیزی بگم صفحه بعدش دیدم شمیم سوال پرسیده اونم جواب داده بهم بر خورد میتونست بگه نتی هست کار درستی نیست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول منم باور کردم بعد سوالم پرسیدم چون میخوام برا فردا سالاد الویه درست کنم شانسی رفتم تو نت همزمان ...

ای بابا😐 

صلوات بفرستین😀😍😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه عزيزه دلم من خودم خيلي از بوي تخم مرغ بدم مياد.. ولي من زعفرون خيلي زياد ميزنم بيشتر از همه بوي ...

پس با اجازت اسکرين بگیرم از دستورت 

فقط میشه از ماست گوسفندی استفاده کرد و زرده تخم مرغ درست به محصولات گاوی و سفیده تخم مرغ حساسیت داره 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
واوووخداییش غذاااهاعالی بودکلاازخودم قطع امیدشدم

نگو گلم توهم حتما اشپز خوبی هستی

یکم تلاش کنی عالی تر هم میشی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نگو گلم توهم حتما اشپز خوبی هستی یکم تلاش کنی عالی تر هم میشی

مرسی فداتشم اشپزیم خوبه امامتنوع بلدنیستم وتزیین ک اصلا😢😢😢😢😢😢خووووشبحالتون

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤
یه بار نصف شب اینجوری شد با این که اخرین بار خودم رفته بودم رفتم دیدم بازه بستمش اومدم

😰😱😱 

دیگه ولش کن 🤐

لابد خرابه 

من انقدر میچزخونمش ک دیگه جا نداشته باشه 

تو شدی 🌙من👶❤️
دیگه من از همه خودمونی تر و ساده تر گذاشتم 😊😊

هووومممم به به

پس با اجازت اسکرين بگیرم از دستورت  فقط میشه از ماست گوسفندی استفاده کرد و زرده تخم مرغ درست ب ...

عزيزم دستور رو گذاشتم استفاده كنيد راحت باش گلم  

من نميدونستم حساسيت داره ولي خودم با ماست شير گاو درست ميكنم هميشه🤔 

ماستم هم دست سازه و كمي ترشه  

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
مرسی فداتشم اشپزیم خوبه امامتنوع بلدنیستم وتزیین ک اصلا😢😢😢😢😢😢خووووشبحالتون

این برنامه ی سراشپز پاپیون و از تو بازار دانلود کن خیلی ایده میده و عالیه

فکر کردم ترشی گفتم دستور اینم بگیرم 

😀😀