تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان شام امشب | مشاهده متن کامل بحث + 46208 بازدید | 808 پست سلام دوستانموافقید هر شب عکس شاممونو بزاریم؟شاید برای ایدهشاید سرگرمیشاید راه انداختن خلاقیت ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1396/09/07 | 23:28 27 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 بیخیال گل بانو عکس میزاریم ایده بگیریم😘😘😘 اول منم باور کردم بعد سوالم پرسیدم چون میخوام برا فردا سالاد الویه درست کنم شانسی رفتم تو نت همزمان سرچ کردم یه چندتا عکس سبو کنم اینم دیدم بدم اومد نخواستم چیزی بگم صفحه بعدش دیدم شمیم سوال پرسیده اونم جواب داده بهم بر خورد میتونست بگه نتی هست کار درستی نیست خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
مامانnini عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 657 واوووخداییش غذاااهاعالی بودکلاازخودم قطع امیدشدم خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اول منم باور کردم بعد سوالم پرسیدم چون میخوام برا فردا سالاد الویه درست کنم شانسی رفتم تو نت همزمان ... ای بابا😐 صلوات بفرستین😀😍😘😘😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 نه عزيزه دلم من خودم خيلي از بوي تخم مرغ بدم مياد.. ولي من زعفرون خيلي زياد ميزنم بيشتر از همه بوي ... پس با اجازت اسکرين بگیرم از دستورت فقط میشه از ماست گوسفندی استفاده کرد و زرده تخم مرغ درست به محصولات گاوی و سفیده تخم مرغ حساسیت داره خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
mamankocholoo عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 2103 اگه تو تاریکی بود سکته میکردم 😑 یه بار نصف شب اینجوری شد با این که اخرین بار خودم رفته بودم رفتم دیدم بازه بستمش اومدم اللهـــم العجل ولیک الفرج
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 واوووخداییش غذاااهاعالی بودکلاازخودم قطع امیدشدم نگو گلم توهم حتما اشپز خوبی هستییکم تلاش کنی عالی تر هم میشی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 اینم آلبالو پلوی من😋 واااااي عاشق آلبالو پلو هستم و متاسفانه تا حالا خودم درست نکردم میشه دستورش بگی خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
مامانnini عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 657 نگو گلم توهم حتما اشپز خوبی هستی یکم تلاش کنی عالی تر هم میشی مرسی فداتشم اشپزیم خوبه امامتنوع بلدنیستم وتزیین ک اصلا😢😢😢😢😢😢خووووشبحالتون خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤
عاطی222 عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 23880 یه بار نصف شب اینجوری شد با این که اخرین بار خودم رفته بودم رفتم دیدم بازه بستمش اومدم 😰😱😱 دیگه ولش کن 🤐لابد خرابه من انقدر میچزخونمش ک دیگه جا نداشته باشه تو شدی 🌙من👶❤️
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 دیگه من از همه خودمونی تر و ساده تر گذاشتم 😊😊 هووومممم به به ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5846 پس با اجازت اسکرين بگیرم از دستورت فقط میشه از ماست گوسفندی استفاده کرد و زرده تخم مرغ درست ب ... عزيزم دستور رو گذاشتم استفاده كنيد راحت باش گلم من نميدونستم حساسيت داره ولي خودم با ماست شير گاو درست ميكنم هميشه🤔 ماستم هم دست سازه و كمي ترشه 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 شام رژيمي من فکر کردم ترشی گفتم دستور اینم بگیرم خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مرسی فداتشم اشپزیم خوبه امامتنوع بلدنیستم وتزیین ک اصلا😢😢😢😢😢😢خووووشبحالتون این برنامه ی سراشپز پاپیون و از تو بازار دانلود کن خیلی ایده میده و عالیه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 فکر کردم ترشی گفتم دستور اینم بگیرم 😀😀 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 عزيزم دستور رو گذاشتم استفاده كنيد راحت باش گلم من نميدونستم حساسيت داره ولي خودم با ... به به خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر