2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46208 بازدید | 808 پست
خیلی باحاله چقدراونجاخانم هنرمندهست 

واقعا مخصوصا نفیسه و محبوبه خدمتی😍😍😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی باحاله چقدراونجاخانم هنرمندهست 

براي ios هم هست؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
طرز تهيه ته چين و يه سالاد متفاوت رو بگيد لدفن🙄🙄🙄 مهمون دارم پنح شنبه😠😑

عزيزم ته چين منو ديدي؟ واسه همين مقدار ميدم درست كن ..

برنج ٤ پيمونه، زعفرون زياد   ، ٤ تا تخم مرغ، يك سوم ليوان ماست ، نمك و فلفل و اينا  ،  مرغ دو تا سينه پخته شده و ريش شده، زرشك و خلال پسته...

اب بذار جوش بياد برنج و بذار بجوشه و ابكش كن، تا اينجا كه حله  

بعد به برنجت ماست و نمك و تخم مرغ و زعفرون بزن.. حواست باشه برنج داغ نباشه تخم مرغ ببنده توش  

بعد قابلمه رو چرب كن بذار داغ شه،  نصف برنجت رو بريز قشنگ فشار بده يا با دست يا با كفگير مخصوص..

يه لايه از موادت بريز( مرغ و زرشك و خلال پسته تفت داده شده)   

بازم فشار بده قشنگ 

بقيه برنجو بريز روش كامل فشار بده سفت شه..

يه كم زيرشو زياد كن دم كني بذار دوباره زيرشو كم كن بذار تقريبا ١ ساعت با شعله كم بپذه..

فقط قابلمه خوب باشه نچسبه ته چينت بهش..

همين عزيزم موفق باشي  

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
😂😂😂😂😂  اخه من از اول تاپيك هستم ولي واقعا دلم نميومد عكس بذارم.. كلي با خودم بحث كردم تا ...

نه بابا هرکی میاد میدونه غذاست دیگه

ممکنه ادم هوس کنه

ایشالا انگیزه میشه فردا درس کنیم

سبب خیر میشی گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دلتون نخواد😊ناهارچندروزپیش چون برایه کانال فرستادم براشماهم فرستادم

عالی😍

چه خوشگل شده

دوستان آشپزی های خانم گلاور دانلود کنید شبکه تهران و شبکه یک میومد فوق العاده توضیح میده همه نکات کامل میگه من هر وقت از دستورات اشپزيش استفاده کردم راضی بودم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
پشیمون شدم از سوالم واقعا کارت زشت بود

چی شده گلم؟

دوستان آشپزی های خانم گلاور دانلود کنید شبکه تهران و شبکه یک میومد فوق العاده توضیح میده همه نکات کا ...

👌👌👌 ممنون گلم