2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46207 بازدید | 808 پست
ما هی آبغوره و آبلیمو میریزیم روش ترشش میکنیم میخوریم دلمون بیشتر ضعف میره یکی دیگه میخورم بعد یهو م ...

به به  

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

خو ای چه کاری بود کردین  با روان آدم بازی میکنید چرا خو    

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم نت پر از اين چيزاس

اره میدونم عزیزم

ولی خوب اینجا تجربی هست 

برای همین گفتم :) 

مرسی عزیزم از تو نت و کلاس پیدا میکنم پس :)

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
دستور پختشو ميذاري لطفا

عزیزم من یه پیمونه برنج نیم دانه خیس کردم ۲ساعت خیس خورد بعد یه بسته گوشت چرخ کرده و اندازه یه مشت باقالا فریزری همراه زردچوبه نمک فلفل دارچین و پودر زیره اضافه کردم و شوید و مرزه و ترخون خشک هم زدم و با یدونه تخم مرغ حسابی ورز دادم. بعد یدونه پیاز متوسط با زردچوبه دارچین فلفل سیاه تفت دادم و آب و نمک ریختم وقتی آب جوش اومد شعله رو کمه کم کردم و  کوفته ها رو که زودتر اندازه گردو یکم بزرگتر گرد کرده بودم آروم گذاشتم توی آب.ده دیقه اول در قابلمه رو نباید بذاری ولی بعدش درشو نیمه باز باید گذاشت و یه کوچولو خیلی کم شعله رو زیادتر کنیم.اگه زیرش زیاد باشه کوفته ها وا میره.

وقتی کوفته ها پف کرد و اندازش دو برابر شد آمادست. من یکم زعفرون آب شده هم ریختم.

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
عزیزم من یه پیمونه برنج نیم دانه خیس کردم ۲ساعت خیس خورد بعد یه بسته گوشت چرخ کرده و اندازه یه مشت ب ...

در ادامه اینکه اگه موادتو بتونی زودتر آماده کنی و سلفون بکشی بذاری یخچال چندساعت بمونه بعد درست کنی کوفته ت بهتر و منسجم تر از آب درمیاد.

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗