2821
2789
عنوان

نگرفتن سینه

160 بازدید | 7 پست

پسرم ۳ماهشه چند روزه سرما خورده سینمو نمیگیره اصلا 

تا میتونم شیشه نمیدم و بازی بازی سینه میدم چیکار کنم پس نزن و بگیره کسی تجربه داره؟یعنی حالش خوب بشه باز سینه میخوره یا کلا دیگه زده شده

اگه شیشه دادی که دیگه....

ولی با یه مشاور شیردهی صحبت کن سرچ کنی ت. اینستا هست،اونا خیلی راهکار دارن که به عقل ما نمیرسه،دخترمن ۶ماه سینه توخواب میگرفت فقط با مشاورشیردهی همه چی درست شد باز

..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه اگه راهی میدونی موثر بوده به منم بگی لطفاً

عزیزم اونموقع دختر من ۹ماهش بود قطعا راه حل مشاور برا بچه کوچیکتر فرق داره،من پستونک میدادم وفک نمیکردم از اون باشه مشاور یه سری سوال پرسید وگفت پستونکو بگیر ازش خیلی شک داشتم وهمه میگفتن نه بابا چه ربطی داره درکنارش یه سری راهکار داد ولی خب خداروشکر به سینه برگشت ،روزهای سختی بود قبل از اون،قطعا شیشه تباید بدی دیگه ابداااااااااا به من گفت تماس پوستی برقرار کن و خیلی چیزا خوبیش اینه که تا حل شدن مشکل مدام راهنماییت میکنن وباهاتن ولی تا ۳ماه خیلی راحتتر وقطعی به سینه برمیگردن برا من گفت امکانش هست دیگه به سینه برنگرده چون بزرگ شده دیگه ولی بازم برگشت خداروشکر

..........
عزیزم اونموقع دختر من ۹ماهش بود قطعا راه حل مشاور برا بچه کوچیکتر فرق داره،من پستونک میدادم وفک نمیک ...

اتفاقا با کمک پستونک بهش شیر میدم یواشکی پستونک رو میگیرم جاش سینه میدم میخوره ولی بنظرم اینکه پستونک رو در حالت عادی اصلا دیگه نمیدم فقط قبل شیر دادن میدم بی تاثیر نبوده فعلا گه گاهی میگیره