2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بزنی دو رنگ میشه.چون رشت موت باید ب پایه برسه با دکلره بعععد کلی ی رگساژ بشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
هرچی بزنی دو رنگ میشه.چون رشت موت باید ب پایه برسه با دکلره بعععد کلی ی رگساژ بشه

اخه دیگه نمیخوام دکلره کنم .بد میشه چطکری دورنگ میشه میخوام تنباکویی بزنم

خدایا فقط امیدم به خودته   
اخه دیگه نمیخوام دکلره کنم .بد میشه چطکری دورنگ میشه میخوام تنباکویی بزنم

عزیزم دکلرت هرچی بزاری بعد شستن رنگش روشن میشه رنگ وا میکنه ولی ساقه ها نه دیگه.کلا واس ی دست شدن یا باید ریشه دلکره شه ب ساقه برسه یا باید ساقه دانه مصنوعی داده بشه ب ریشه برسه.کارتوخونه نیست .تو خونه هر رنگی بزاری دو رنگ میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
میشه واسم یکم توضیح بدی؟کل موهاتو یه دفعه میزنی؟منظورم اینه ریشه مو و انتهای مو همش باهم؟

ازریشه شروع میکنم وازپشت سر..بیشتروقتاآبجیم میزنه برام...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم ینی چطوری از نوک مو به ریشه

موهاتو دسته دسته هاى كوچك و منظم ميكنى رنگ رو از انتها لا قلم مو روى مو ميزنى تا برسى به ريشه.

البته الان ديدم عكس موهاتو. چون دكلره ست حتماً دو رنگ ميشه. مگر اين كه رنگ تيره بخواى بذارى. در اون صورت هم بايد از دو نوع اكسيدان با درصدهاى مختلف استفاده كنى كه كار سخت و حرفه اى ايه. 

اگه ميخواى دكلره هات حيف و موهات خراب نشه برو آرايشگاه. به رنگ ساژ كن

موهاتو دسته دسته هاى كوچك و منظم ميكنى رنگ رو از انتها لا قلم مو روى مو ميزنى تا برسى به ريشه. البت ...

عزیزم اگه یه رنگ روشن بذارم روی کل مو هام چی میشه؟چون اولشم که دکلره کردم ریشه های مو و کل مو هامو بعد از دکلره رنگ روشن گذاشت

خدایا فقط امیدم به خودته   
بچه ها این عکس موهامه البته الان ریشه های موهام خیلی بیشتر شده پایینشم دکلرس .الان بخوام رنگ بدون دک ...

عزیزم ریشه هات که تیره دراومده رو 000 بزار ... فقط مراقب باش زیاد به ساقه موهات برخورد نکنه ممکنه کات یا دمیج بشه ... 000 بزار ریشه هاتو به اکسیدان 12 درصد ... نیم ساعت بمونه بعد رنگ روشن مثلا 11 بزار که به موهات بخوره