2777
2789
عنوان

پخت و پز

184 بازدید | 26 پست

خانمای کدبانو شما برای هر وعده نهار و شام یه غذای جدیدمیپزید؟تابحال شده غذای ازشب مونده رو برای نهار داغ کنید و بخورید؟

شوهرمن خیلی سر این موضوع غر میزنه .میگه هیچ کس غذای مونده نمیخوره فقط ما میخوریم؟  دخترمن از ۷صبح تا۲بعدازظهر مدرسه اس باید براش نهاربذارم ببره. شوهرم میگه برای نهار یه چیز دیگه درس کن.  واقعن نمیتونم اینکارو بکنم چی جواب این مرد رو بدم تا دهنش رو ببنده ؟خونه مادرش همیشه ظهر هاغذای ازشب مونده داغ میکردن میخوردن نمیدونم چرا ب ما رسید اسمون تپید....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

دوتا بچه دارم  هیچ کمکی ندارم تو کارای خونه ام هر روز بشور بپز جمع کن جارو کن اتو کن دیکته بگو......خسته شدم از زن بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آره عزیزم من مرغ زیاد بیاد فردا ریش ریش میکنم یا استانبولی درست میکنم یا کوکو یا پیراشکی

خب درمورد مرغ اینجوریه  ماهر دوهفته یکبار مرغ میخوریم .استانبولی زیاد نمیخوریم همینطور کوکو چون شوهرم استانبولی و کوکو دوست نداره میگه غذای خورشتی بپز. .... 

خب درمورد مرغ اینجوریه ماهر دوهفته یکبار مرغ میخوریم .استانبولی زیاد نمیخوریم همینطور کوکو چون شوهر ...

من هرچی زیاد بیاد فردا بهشون میدم بخوره. 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

شوهر منم انقد فیلم درمیاره سر غذا من ول کردم چون واقعا در توانم نیست دخترم کلاس دومه یعنی میاد من اول باید بشم معلم بعد سرمشق بدم بنویسه واقعا حوصله و وقت ندارم روزی 2 وعده غذای جدید بزارم 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

همينو بهش بگو كه خونه مامانت از شب مونده رو ميخوردي منطقيه ديگه

تو کتش نمیره میگه مردم هیچ وقت غذای ازشب مونده رو نمیخورن...امروز دیگه بهش گفتم اون مردم رو بیار باهم اشنا بشیم راز اشپزی شونو بپرسیم ببینیم چکار میکنن ک هر وعده میتونن اشپزی کنن؟

تو کتش نمیره میگه مردم هیچ وقت غذای ازشب مونده رو نمیخورن...امروز دیگه بهش گفتم اون مردم رو بیار باه ...

بگو من پرسيدم خيليا اين كارو ميكنن منم همينم چون شوهرم غذا ميبره سر كار بايد از شب بپزم مگه اينكه خروس باشي از ٤ صبح پاشي آشپزي كني واسه ٧ صبح آماده باشه  بهش بگو يه خدمتكار بگير 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
شوهر منم انقد فیلم درمیاره سر غذا من ول کردم چون واقعا در توانم نیست دخترم کلاس دومه یعنی میاد من او ...

خیلی صبر بده بهمون. .......دختر منم کلاس اوله الان سه تا جمله سازیشو ننوشته صبح ساعت ۶باید بیدارش کنم اونا رو بنویسه داستان داریم بخدا

عزیزم به نظر من بهتره به جای ناهار گذاشتن برای دخترت یه چیز  ساندویچی درست کنی براش به عنوان میان وعده، ناهارو بیاد خونه بخوره، که دیگه همون یه وعده غذای خورشتی رو‌ همون روز درست کنی‌.

بگو من پرسيدم خيليا اين كارو ميكنن منم همينم چون شوهرم غذا ميبره سر كار بايد از شب بپزم مگه اينكه خر ...

عزیزم اتفاقا  خیلی بهش میگم یه نفر رو پیدا کنم فقط بیاد برات بپزه تو بخوری. ....میگه پیدا کن،دوروز  بعدخودش حرف خودشو گردن نمیگیره....