2777
2789

امروز توی اینستاگرام نوشته بود باخوندن سوره طه صبح شنبه رزق و روزی و برکت و هفته ایی پراز ارامش برای خودتون رقم بزنین منم امروز صبح خوندم شوهرم شب امد گفت رادیات ماشین سوراخ شده ماشینم ازداخل اب داده بود بخاطر بخاریش ماشین ماهم سالم بود و تازه ازدواج گردیم و توفکر ماه عسل بودیم حالا بااین وضعیت فکرنکنم بتونیم بریم بنظرتون بخاطر سوره بوده؟اخه من هروفتم ازخدا کمک خواستم برعکس چیزی که خواستم بوده  اتفاق افتاده همش فکر میکنم مقصر منم و نباید سوره رو میخوندم خیلی حالم بده بنظرتون همچین چیزی ممکنه؟ک بخاطر خوندن سوره این اتفاق بیوفته؟

نه اصلا چنین فکری نکن احتمالا جلوی خطر و ضرر بزرگتر گرفته شده 

شکر گذاری کن 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

اتفاقه پیش میاد. 

بخودت استرس نده. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.